Érdemes lenne tápot váltanom, vagy más lehet a probléma?
Van egy német juhász keverék kutyám, most lesz 7 éves. Már kb 6 éve ugyanazt a száraztápot eszi (Farmina- Cibau lamb és a fish, 3 - 4 havonta váltogatom a 2 ízt ).
De büdöseket pukizik. Nem tudom mennyit, mert napközben nem vagyok otthon, de esténként legalább 5-ször, és eléggé büdösek.
Lehet táp probléma az oka? Pl anyám kutyája ettől 1 fokkal rosszab minőségű tápot eszik (az egy jó középkategoriás táp), de az ő kutyája sosem pukizik, legalábbis nem büdöset.
Korábban már 3-szor próbálkoztam tápváltással, de hiába vettem jó minőségüt (még jobbat is mint most eszik), de ugyanúgy pukizott és a kakija is rosszabb lett.
3 kutyám van, az egyik képes olyanokat fingani, hogy már emberkínzásnak számít... bármit eszik, 4 féle tápot próbáltunk, semmi nem változott
Másik 2 kutyánál még ha hallod, hogy fingott, sem érezni a szagát :D harmadik mellett meg szellőztetni kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!