Mennyire probléma, ha egy felnőtt nagytestű kutya napi 1x eszik? Úgy halottam gyomorcsavarodás miatt jobb lenne napi 2x
Nem attól kap gyomorcsavart, hogy egyszer eteted, hanem attól, hogy utána ugrál. Sajnos fájdalmas veszteség árán tanultam meg a jelenség létezését. Dobink kint játszott a fiammal evés után, még egyszerre is ebédeltek mindig..
Rosszul lett, orvost hívtunk, túl késő volt. Azóta van egy Weimari vizsink és egy Staffink, ugyan úgy egyszer esznek, de mozgatás után.
Én meg 3* etetem, velem reggelizik, ebédel és vacsizik, csak ő a saját kajáját eszi meg én is az enyémet.
Kis tálja van, egy marék ételt kap egyszerre, mindig séta és játék után.
Mentett blöki.
Mi mindig egyszer etettük a nagytestű kutyáinkat is, egyszer nem volt bélcsavarodás.
Kb. a nap utolsó dolga az etetés, miután sétáltunk, játszottunk. Utána alvás.
Szerintem is arra kell figyelni, hogy ne rohangáljon teli hassal.
# 12. "Nem attól kap gyomorcsavart, hogy egyszer eteted, hanem attól, hogy utána ugrál."
Sajnos ez sem szabály. Az én előző német juhászom már 14 éves volt, alig bírt járni, csak feküdt, mégis megfordult a gyomra :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!