Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért félnek a kutyák a...

Miért félnek a kutyák a petárdáktól?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a kutyák köztük az enyém is) halálra rémülnek Szilveszterkor, amikor petárdáznak? A szomszédban is eltűntek a kutyák, elbújtak vhova... Egy ismerősöm kutyája meg kiszökött... A macskák miért nem félnek? Egyiken se láttam, hogy nagyon megijedt volna... Nem tudom, hogy a többi állattal hogy van. Lényeg, hogy miért félnek a kutyák a petárdáktól?
2009. jan. 1. 17:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

vannak olyan kutyák amik hozzá vannak szokva... de igen a fülük miatt van mert sokkal érzkenyebb+mert ismeretlen mint amikor ismeretlen volt neked a villámlás és megijedtél tőle..

Az én kutyám meg akarta támadni mert harcieb fajta és meg akart védeni a gonosz világitó csattanó szörnytől a szomszéd tüzijátékozott... valahol meg is volt ijedve mert majdnem megharapta a kezem mikor meg akartam fogni ami nem szokása, össze vissza szaladt és elsején mikor felkelt nem mert kijönni a házából, csak mikor a ruhafüggönyt felemeltem és meggyőződött róla h nem szakadt le az égbolt... azután szaladt 6 kört a kertben a vidámságtól...:):)

2009. jan. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!