Félelem? A kutyák félnek valamitől pl ha mondjuk egy késes pasas menne egy kutya fele akkor megijedne a kutya? és még az hogy pl az olyan állatok amiknek nincs természetes ellenségük Pl: kifejlett oroszlán ő meg tud ijedni? Vagyis félni valamitől?
ezt meg mért kérded???
a kutya és az oroszlán is félhet valamitől de a te példádra nem hiszem hiszen a kutya nem tudhatja hogy mi az.
de ha már bántották késsel akkor tudja hogy az veszélyes
Az én két drágám a víztől fél, amit abszolút nem értek, mert fajtjuk a tekintve (vizslák) azért adott esetben vízben is dolgozniuk kellene.
Sok kutyus pedig a dörgés/villámlás vagy szilveszterkor a petárdák durranásától fél.
Ha egy késsel mész a kutya felé, nem ijed meg. De ha előtte párszor megvágták a késsel, akkor félni fog. De nem csak a késtől, az embertől is.
Az oroszlánok meg szerintem nem félnek. Az állatok nem félnek attól, amit nem tapasztalnak meg.
Csak akkor fog félni egy késes embertől, ha már volt rossz élménye, ezzel kapcsolatban.
Ám ha megtanítja a gazda, hogy hogyan szerelje le a fickót akkor nem fog félni, hanem neki megy.
Az én kutyim amúgy kicsi korában a fekete zacskóktól félt de nagyon, viszont megmutattam és megtanítottam rá hogy a zacskók nem fognak bántani. Most ha meglát egy akármilyen színű zacskót gyorsan szétszedi, mert azt hiszi van benne valami. A tüzijátéktól és petárdáktól soha nem félt, kicsi korában meg most is együtt nézzük a tüzijátékot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!