Ha a kerítésem elé, autóm mellé szart akkor kénytelen vagyok. A saját kutyám után felszedem, nem csak a nyilvánvaló okok miatt, hanem mert amúgy is érdemes ránézni a végtermékre.
Egyéb esetekben nem nagyon izgat, ha máshol kutyaszart látok, lebomlik, szóval nem átkozom el, ha valaki ott hagyja, pláne ha füves területen. Ha járdán, akkor elkönyvelem magamban, hogy az illető egy gyökér, de nem vagyok hajlandó ezen pörögni. Az eldobált csikkek, és rágók, üdítős, sörös flakonok jobban zavarnak, de ez más téma.
2023. aug. 14. 12:07
12/19 anonim válasza:
Mi csináltunk egyszer egy menhelyel összefogva egy kutyák kaki gyűjtő akciót, de csak olyan helyeken szedtük fel, ahol látható volt és zavart sok mindenkit.
Én a saját kutyám után felszedték, mindenhol, és ha valakinek látom hogy nincs zacskója, adok neki néhányat.
2023. aug. 14. 12:11
13/19 anonim válasza:
Sajatom után mindig. A kerítésem előtti járdát én tartom rendben, ha ott van akkor azt eltakarítom, mint minden más szemetet
2023. aug. 14. 12:18
14/19 anonim válasza:
Igen, a kutyám után.
2023. aug. 14. 12:26
15/19 anonim válasza:
Ha a kapum elé sikerült akkor igen, amúgy nem.
2023. aug. 14. 13:11
16/19 anonim válasza:
Néha igen. Pl. ha az enyém pont egy otthagyott kutyagumi mellé pottyant, akkor felkanalazom a másikat is. Vagy ha pl. a járdán van, vagy a füves részen keresztülhaladó út közepén, ilyesmi. Vagy pl. a kutyafuttatóban is, sajnos vannak olyan parasztok, akik ott sem szedik fel. Ha mindegyiket felszedném, amelyikkel találkozom kutyasétáltatás közben, akkor minden sétán egy fél tekercs zacsit használnék fel. :(
2023. aug. 14. 14:02
17/19 A kérdező kommentje:
Ti nagyon rendes kutyasok vagytok,meglepo modon!
2023. aug. 14. 14:36
18/19 anonim válasza:
Ha szedem a saját kutyám után és van még hely a zacskóban, felszedem az "útba esőket".
2023. aug. 15. 17:09
19/19 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy a sajátoméval együtt felszedtem a pont mellette levőt, de csak véletlenül, mert csak akkor éreztem, hogy az nem meleg, és akkor már nem dobom vissza. Alapból magánszorgalomból nem szedem a másét, mert azért mégiscsak lehet valami fertőzésveszély és ráadásul a mi környékünkön sajnos sima szemetes se nagyon van, csak a buszmegállókban, éppen elég a sajátom végtermékét magammal hurcolni sokszor az egész séta alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!