A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
2/19 anonim válasza:
A saját kutyám után szedem fel ha látom hogy valaki nem szedi fel akkor rászólok.
3/19 anonim válasza:
Miért tenném? Nem az én dolgom.
5/19 anonim válasza:
A sajátomét felszedem, erdőben is, másét csak ritkán. Sajnos nem lesz ettől változás, ugyanúgy ott fogják hagyni, illetve lehet, hogy nem is kutyáé mondjuk egy parkban, lehet egy gyereké, akinek a szülei nem takarították fel, vagy csövesé.
6/19 anonim válasza:
Általában nem, de volt már rá példa. Viszont ismerek olyan gazdit, aki ha lát valakit, aki nem szedi fel, felszedi utána, aztán utána viszi, hogy elejtettél valamit.
7/19 anonim válasza:
Sajnos igen, a cipőmmel... Nincs kutyám.
8/19 anonim válasza:
Nem. Ha pl a házam előtt van, akkor oda lapátolom a szomszéd elé. Neki vannak kinti kutyái.
Takarítson utánuk a gazdi.
9/19 anonim válasza:
én a sajátomét se szedem fel nem hogy másét
10/19 anonim válasza:
Volt már ilyen sajnos, amikor a kedves szomszéd kutyája a kapum elé végezte a dolgát. De kóbor kutyával is jártam már így, minthogy az én udvarom előtt ékeskedjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!