Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A munka vonalú német juhászkut...

A munka vonalú német juhászkutyának nem jó az idg rendszere?

Figyelt kérdés

Én ezt hallotam.

De az enyémnek nagyon jó

2023. júl. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
79%
#44 és tessék, a 41-re és 42-re ismét nem tudtál normális érveket felhozni :D
2023. júl. 28. 09:53
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
2023. júl. 28. 09:54
 53/55 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, elárulnád melyik tenyésztőtől van a kutya?
2023. júl. 28. 10:01
 54/55 anonim ***** válasza:
31%

Szép kis vita kerekedett a kérdésből.

Mali vagy németjuhász.

Mindkét fajtát használják mindenhol.

Sajnos, a malik ismertté válásával kezdenek felhígulni. Ismeretségi körömben 3 dp-s mali is van. Egyre több a félős kutya.

Ismertem olyan egyedet, hogy képtelenség volt átlagos életet élni vele. / utazás, séta, stb. A tenyésztő pár hét után bebizonyította, kennelben tartva a kutya sziporkázott a pályán. Szerinte erre való a fajta.

Átlagos kutya vásárló sajnos nem onnan fog egyik fajtából sem kutyát venni, ahol valóban munkára vannak szelektálva a tenyészpárok.

El lehet menni tenyészszemlét nézni mindkét fajtánál. Sima, átlagos tenyészszemlét. Elszomorítóak a látottak. Mindkét fajtánál.

2023. júl. 28. 10:13
 55/55 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos minden divatfajtának ez lesz a sorsa. Amíg csak egy szűk réteg keresi, csak a legelhivatottabbak tenyésztik. Amint felkapott lesz, abban a pillanatban egyre több üzleti érdekből tenyésztő ember foglalkozik velük, akik lerontják az állományt.
2023. júl. 28. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!