Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A munka vonalú német juhászkut...

A munka vonalú német juhászkutyának nem jó az idg rendszere?

Figyelt kérdés

Én ezt hallotam.

De az enyémnek nagyon jó

2023. júl. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként kérdező, ezen a ponton a kérdés túl van tolva. Sajnos veled nem lehet értelmesen vitatkozni, mi itt észérveket hozunk fel, amik bizonyítva vannak, míg te egyetlen normális érvet nem tudtál felhozni, és a mieinket sem tudod felfogni, csak éldegélsz a kis szubjektív világodban. A malinois jobb és egészségesebb munkakutya, mint a németjuhász. És pont. Ha többet akarsz tudni, keress csak rá az interneten (angolul néha érdemesebb.) Az egy dolog, hogy nem hallgatsz ránk, csak remélni tudom, hogy a jövőben anyagilag majd tudod állni az állatorvosi látogatásokat a németjuhászoddal.
2023. júl. 27. 23:48
 42/55 anonim ***** válasza:
69%

*csak remélni tudom, hogy a jövőben anyagilag majd tudod állni az állatorvosi látogatásokat a németjuhászoddal, mert láthatólag rohadtul nem készültél fel a tartására és nem néztél utána az egészségügyi panaszainak.

(41-es)

2023. júl. 27. 23:50
 43/55 anonim ***** válasza:
85%

Néhány gondolat:

1. mindenkinek a saját fajtája tetszik a legjobban.

2. és pont ezért ízléseken vitatkozni felesleges.

3. a német juhász az egyik leguniverzálisabb fajta, egy-két speciális funkciót leszámítva (pl. agarászat, kopászat, haszonállatőrzés) mindenre használható.

4. a malinois azért tudott felemelkedni, mert a német juhászt egyszerűen elrontották.

5. a küllemvonal katasztrofális. Össze-vissza vannak a hátsó végtagjaik, egy jót nem tud játszani. Az agaram, ami könnyebb, mint a német juhász akkor dönti fel, amikor csak akarja. A német juhászok esnek-kelnek mellette.

6. ha már szóba került a kaukázusi, mint a kutyák királya, ezt a magyarok a komondorra szokták mondani. :)

2023. júl. 28. 09:06
 44/55 A kérdező kommentje:
#35 ez külem vonal
2023. júl. 28. 09:25
 45/55 A kérdező kommentje:
# 43 én a munka vonalról beszéltem. A rendörök alig használnak már külem vonalasat szerintem
2023. júl. 28. 09:31
 46/55 anonim ***** válasza:
39%
A munkavonalra is jellemző a csapottseggű, görbe kutyák
2023. júl. 28. 09:34
 47/55 A kérdező kommentje:
2023. júl. 28. 09:42
 48/55 A kérdező kommentje:
#46 egyet nem látam még
2023. júl. 28. 09:42
 49/55 anonim ***** válasza:
86%

Csapott seggű munkavonalast még én sem láttam, viszont azok meg valahogy kisebbek lettek, közelítenek a malinois méretéhez.

Nekem volt anno a Határőrség állományából származó munkavonalas német juhászom. Olyan színűt ma már alig látni. Fekete rajzos volt, nem ordas. Valahol van is róla még fényképem. Az még nagy méretű volt, nem olyan filigrán, mint a mai munkavonalasok. Szerintem akkor még nem is volt ennyire elválva a küllem és a munkavonal. Egyszerűen a funkciót nézték.

Azért ezek a DogCast TV-s összehasonlítok eléggé szubjektívek és szakmaiatlanok sok esetben, de alapnak jó.

2023. júl. 28. 09:49
 50/55 A kérdező kommentje:

Hat sok tapasztalatuk van brnne.

Nem tudom az én kutyusomnak a szülei magasak.

2023. júl. 28. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!