Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik még egészséges németju...

Létezik még egészséges németjuhász?

Figyelt kérdés
Egyenes hátú, nem diszpláziás, nem 50 kilós? Legtöbb helyen azt olvasom, hogy katasztrófa a helyzet, az egész fajtát elszúrták és a munkavonal sem az igazi. Nem szeretnék olyan kutyát, amit 7-8 évesen el kell altatni.

2023. júl. 25. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy rossz olvasni, de feneketlen kút. ŰSok ilyet láttam már. Mindenki, a kutya is jobban járna, ha elaltatnátok a szenvedtetés helyett.
2023. júl. 25. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Munka vonalon bőven lehet egészségeseket találni, csak ugye ők már egyfajta életformát igényelnek, annyi bennük az energia.

A kelet európai juhász hasonlít nagyon a 30-40 évvel ezelőtti nj-okra.

2023. júl. 26. 06:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12 pont ez jutott nekem is eszembe. Bár még élőben mostanában nem találkoztam a fajtával, de sok helyen olvastam.

Van egy orosz kollégám, ő csak úgy emlegeti, hogy van náluk "valami más fajta németjuhász, ami nyugodtabb". Gondolom erre gondolhatott.

2023. júl. 26. 07:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is német-belga keverékünk volt, 17 évet élt. A keverékek is elég jók lehetnek.
2023. júl. 26. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!