Egészséges nemetjuhasz hány kölyköt ellik átlagban?
6-8. De lehet kevesebb, vagy több is a kölykök száma.
2018. febr. 6. 20:25
2/11 A kérdező kommentje:
És az jelent valamit hogy a szóban forgó kutya anyja 3 kölyköt szült anno?
Azt, hogy mázlitok volt, hogy csak annyi kölyök lett, de nem is kell több, előzd meg a vemhesülését ezentúl, vagy ami még jobb, vidd el ivartalanítani.
2018. febr. 6. 22:35
4/11 A kérdező kommentje:
Az nem az én kutyám volt, én abból egyet hoztam el. Elkerültem volna ha tudtam volna hidd el... De egy kölyköt megtartanék, de ha szül 10et azokat nem tudom hova rakni :( Nemtudom mi legyen
Tehát azt mondod vemhes a kutyád??
Vemhesen is lehet ivartalanítani, nem kegyetlenség, egy emberi abortusz sokkal kegyetlenebb eljárás.
Ha valamilyen okból kifolyólag mégis meg akarnád tartani a kölyköket, viheted állatorvoshoz ultrahangra a kutyádat, látszani fog, mennyi kölyök lesz.
2018. febr. 6. 23:02
6/11 A kérdező kommentje:
Hát... Ma átszökött egy kan, és mire észrevettem már osszeraadtak. Miben másabb egy kutyánál az abortusz, mint embernél?
Mondjuk abbol hogy ahogy te is leirtad senkinek sem kell meg 5-10 keverek kiskutya... kepzeld el ha te se tudod mi lesz veluk akkor mi honnan tudnak.. inkabb most lenne jo elintezni mint a megyzuletett kiskutyakar vizbefolytani.....
2018. febr. 7. 00:16
Míg az emberi abortusz során mindenféle csipeszekkel felnyúlnak és darabokra tépik az embriót, a kutyáknál (és macskáknál is) a vemhesen történő ivartalanítás során a kicsik az altatószer hatására elalszanak, semmit nem éreznek az egészből.
2018. febr. 7. 00:23
Ha csak most történt a "baj", akkor vidd állatorvoshoz, meg fogja mondani, hogy mikor lehet ivartalanítani. Nagyon szerencsések vagytok, hogy most még idejében észrevettétek.
Ha hagyod, hogy kihordja a kiskutyákat, lehet akár 8-10 is belőlük. Velük mi lesz? Menhelyre már nem vesznek be kiskutyákat, mert mindenhol több kutya van, mint amennyi elfér. Kétlem, hogy találsz minden kiskutyának gondos gazdit. Kiteszed a bébiket valahová, ahol elpusztulnak?????
Most még megelőzheted a bajt.
2018. febr. 7. 06:42
10/11 A kérdező kommentje:
Azért ne haragudjatok de miért feltételeztek olyat hogy vízbe folytom meg kiteszem őket? Normálisak vagytok?
Kapcsolódó kérdések: