10 hónapos Németjuhász mellé, kölyök németjuhász?
Sziasztok.
Van egy 10 hónapos kan németjuhász kutyusunk, a párommal mostanában gondolkodtunk el, hogy hoznánk neki idén szeptember környékén egy ugyan abból a “családból” származó kölyök kutyust. Sajnos a munkánkból kifolyólag elég sokat van egyedül, ami meg is látszik rajta.. (látjuk a kamerákon) Szerintetek javíthat a dolgon és ellenne a testvérével vagy együtt unatkoznának és rombolnának? :D Természetesen miután nagyobb lesz és erősebb. Válaszokat, pozitív tanácsokat előre is köszönöm.
Szerintem jobban érezné magát, ha nincs egyedül, viszont ezzel együtt ketten rombolnának, akár sokkal többet.
Szerintem heti párszor add be napközibe vagy keress valakit, aki ledolgozza.
1. A jelenlegi kutyád is még kölyök.
2. Ilyen napirenddel a másik kutyus is unatkozni fog.
3. Munka előtt fáraszd le mentálisan, munka utána meg fizikailag, vagy fordítva, de a németjuhász aktív foglalkozást igényel minden nap, ami nem várhat hétvégéig.
Hát.... még egyet biztos, hogy ne vehyél.
Ha ami most van es tudod nevelni ahogy kell es erzed hogy menne meg egy akkor MAXIMUM akkor vegyel megegyet.
Úgy sétáltasd (ha megy ) regek 30 perc munka elöt ha haza jössz 2 óra séta /futás mellete vagy bicikli. Ha nem megy keres neki szerintem új gazdit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!