Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hónapos Németjuhász mellé,...

10 hónapos Németjuhász mellé, kölyök németjuhász?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy 10 hónapos kan németjuhász kutyusunk, a párommal mostanában gondolkodtunk el, hogy hoznánk neki idén szeptember környékén egy ugyan abból a “családból” származó kölyök kutyust. Sajnos a munkánkból kifolyólag elég sokat van egyedül, ami meg is látszik rajta.. (látjuk a kamerákon) Szerintetek javíthat a dolgon és ellenne a testvérével vagy együtt unatkoznának és rombolnának? :D Természetesen miután nagyobb lesz és erősebb. Válaszokat, pozitív tanácsokat előre is köszönöm.

2023. júl. 24. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban érezné magát, ha nincs egyedül, viszont ezzel együtt ketten rombolnának, akár sokkal többet.

Szerintem heti párszor add be napközibe vagy keress valakit, aki ledolgozza.

2023. júl. 25. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:

1. A jelenlegi kutyád is még kölyök.

2. Ilyen napirenddel a másik kutyus is unatkozni fog.

3. Munka előtt fáraszd le mentálisan, munka utána meg fizikailag, vagy fordítva, de a németjuhász aktív foglalkozást igényel minden nap, ami nem várhat hétvégéig.

2023. júl. 25. 06:46
 13/13 anonim ***** válasza:
77%

Hát.... még egyet biztos, hogy ne vehyél.

Ha ami most van es tudod nevelni ahogy kell es erzed hogy menne meg egy akkor MAXIMUM akkor vegyel megegyet.

Úgy sétáltasd (ha megy ) regek 30 perc munka elöt ha haza jössz 2 óra séta /futás mellete vagy bicikli. Ha nem megy keres neki szerintem új gazdit

2023. júl. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!