6 éves ivartalanított szuka Németjuhász kutya mellé lehet hozni kölyök Pit Bullteriert?
Miért ne lehetne?
A neme meg szerintem mind1.. bár én ragaszkodok a szukákhoz. =)
persze, szoktatás kérdése. kicsi az esély, hogy élből utálják egymást. mindenesetre a kicsit ivartalanítsd.
igaz "csak" staffordunk van és szuka, de egy nj. legjobb barátnője, aki Sárika névre hallgat :D
Köszönöm mind a kettőtöknek !
2.: Nagyon aranyosak, mintha az én kutyámat látnám a Németjuhász személyében :) imádom Őt, Pitem is volt már, ismerem a fajtát csak a kettő együtt tartásától tartok egy picit, nem szeretném ha utálnák egymást :)
Miért, szerinted a kettő közül melyik rasszista? :) Az együtt tartás sikeressége kizárólag a nevelésen múlik.
Ha meg akarod könnyíteni a saját dolgodat, akkor egy nyugodtabb kölyköt választasz majd az alomból, nem azt, amelyik rögtön az öledbe ugrik, hanemm a "hátsó sorokból" egyet, és bármilyen nemű is, ivartalaníttatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!