Öreg kutya mellé egy fiatal?
Ahogy fentebb írják.
A másik, hogy egy idős kutyának, akinek már fájdalmai vannak, nagy teher egy kölyök. A kicsi játszani akar majd, a fején ugrálni, a nagy meg valószínűleg nem fogja ezt díjazni.
Bár az én 10,5 éves cane corsóm nagyon jól van szocializálva (1 éves koráig panelkutya volt) egy überköcsög, domináns 9 hetes amstaffot vettünk mellé. Mindkettő kan.
Mi azért vettük meg mielőtt meghal a vén róka, hogy legalább így is szocializálódik, az öreg megtanítja, mi a dolga. Ezen felül a tacsink sajnos meghalt babéziában és nagyon nehezen viselte a cc, hogy egyedül maradt.
A nagyon domináns hülyegyereket néha megrendszabályozza a corso, kárt nem okoz benne, csak helyrerakja.
Egy nyugodt, kedves labit nem hiszem, hogy bántana.
Az szokás, hogy semleges helyen találkozik a két kutya, nem az öreg felségterületén.
(Bár én nem így csináltam.)
4. vagyok
A corsóm is sántikál, kíméli a hátulját, de őszintén szólva nem tudom, hogy mennyire fáj neki, mert ha vmi izgi van (macska a fán), akkor fel tud ágaskodni, máskor meg megrogyik attól is, ha arrébb lököm a térdemmel.
De amikor RÁÜL a hülye amstaff, aki már 8 hónapos, nem tudom, hány kiló, akkor sem sír fel a fájdalomtól.
Nem kell lebecsülni ezeket az öreg (nagytestű) kutyákat.
Engem EZ nem tartana vissza az új kutyától.
(Bár ez most szemétségnek hangzik így leírva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!