Fiatal kan amstaff mellé még egy amstaff/pitbull, vagy vmi lájtosabb kutya? Goldi esetleg?
Óriástestűt nem, kistestűt szintén nem akarok.
Szeretném elkerülni a felesleges harcokat. Azt most hagyjuk, hogy ivartalanítani kéne, én szeretném. Nem akarok szaporítani.
Ha eleve felteszel egy ilyen kérdést, akkor a meglévő kutyádat kéne nevelni és szocializálni. Utána (vagy akár a tanulási folyamatok alatt) utána kell járnod, hol és hogyan kell összeismertetni, és összeszoktatni két kutyát. Az egyik fontos dolog, hogy azon a helyen nem találkozhatnak először, ahol élni fognak!
Ha meg nem akarsz szaporítani, miért nem ivartalanítod? Sokkal egyszerűbb lenne minden.
Ha eleve felteszel egy ilyen kérdést, akkor a meglévő kutyádat kéne nevelni és szocializálni.
Kiválóan van szocializálva, nagyon jó az idegrendszere. Nem agresszív, de nagyképű.
Utána (vagy akár a tanulási folyamatok alatt) utána kell járnod, hol és hogyan kell összeismertetni, és összeszoktatni két kutyát. Az egyik fontos dolog, hogy azon a helyen nem találkozhatnak először, ahol élni fognak!
Eddig az összes kölyökkutyát úgy hoztam haza, hogy a leendő lakhelyén ismertettem össze a már meglévővel, sose volt gond. És csak ivaros kankutyáim voltak/vannak.
Ha meg nem akarsz szaporítani, miért nem ivartalanítod? Szövegértés? ÉN szeretném ivartalanítani, de a férjem nem.
Sokkal egyszerűbb lenne minden.
Én is tudom. Ezért próbálom a férjem meggyőzni.
Nevelés kérdése az egész.
De egy kan amstaff mellé én nőstény kutyát vennék, és ivartalanítás!!!!
Pl goldi, német juhász,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!