Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiatal kan amstaff mellé még...

Fiatal kan amstaff mellé még egy amstaff/pitbull, vagy vmi lájtosabb kutya? Goldi esetleg?

Figyelt kérdés

Óriástestűt nem, kistestűt szintén nem akarok.

Szeretném elkerülni a felesleges harcokat. Azt most hagyjuk, hogy ivartalanítani kéne, én szeretném. Nem akarok szaporítani.

2014. szept. 18. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve felteszel egy ilyen kérdést, akkor a meglévő kutyádat kéne nevelni és szocializálni. Utána (vagy akár a tanulási folyamatok alatt) utána kell járnod, hol és hogyan kell összeismertetni, és összeszoktatni két kutyát. Az egyik fontos dolog, hogy azon a helyen nem találkozhatnak először, ahol élni fognak!

Ha meg nem akarsz szaporítani, miért nem ivartalanítod? Sokkal egyszerűbb lenne minden.

2014. szept. 18. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek 2 amstaffja van, az egyik fél éves a másik 7 éves... És minden szavára hallgatnak! Szóval tényleg csak a gazdi kérdése!
2014. szept. 18. 16:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha eleve felteszel egy ilyen kérdést, akkor a meglévő kutyádat kéne nevelni és szocializálni.

Kiválóan van szocializálva, nagyon jó az idegrendszere. Nem agresszív, de nagyképű.

Utána (vagy akár a tanulási folyamatok alatt) utána kell járnod, hol és hogyan kell összeismertetni, és összeszoktatni két kutyát. Az egyik fontos dolog, hogy azon a helyen nem találkozhatnak először, ahol élni fognak!

Eddig az összes kölyökkutyát úgy hoztam haza, hogy a leendő lakhelyén ismertettem össze a már meglévővel, sose volt gond. És csak ivaros kankutyáim voltak/vannak.

Ha meg nem akarsz szaporítani, miért nem ivartalanítod? Szövegértés? ÉN szeretném ivartalanítani, de a férjem nem.

Sokkal egyszerűbb lenne minden.

Én is tudom. Ezért próbálom a férjem meggyőzni.

2014. szept. 18. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
egy angol buldoggal jól el lennének. stafik amúgy is szeretnek test-test ellen "bunyózni".
2014. szept. 18. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nevelés kérdése az egész.

De egy kan amstaff mellé én nőstény kutyát vennék, és ivartalanítás!!!!

Pl goldi, német juhász,

2014. szept. 19. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!