Mit gondoltok, egy 2 hónaposan majdnem 4 kilós kutya mekkora lesz felnőtt korára?
Az én kutyám 2 hónaposan volt 2 kiló,
4 hónaposan 6 kiló,
Szerintem a tiéd 30 kilós lesz.
A most 2 hónapos vizslakölyköm 5,5kg. Az ő végsúlya 25kg körül lesz. Szóval nálatok olyan 20kg-ra saccolom.
Az első 5-6 hónapban úgy nőnek mint akiket pumpálnak aztán lelassulnak.
Köszönöm a válaszokat!
Hát, akkor sokkal nagyobb lesz, mint terveztük...
A 30 kilóval túloztam azért szerintem.
Nekem az orvos azt mondta, hogy nem lesz nagyon nagy a kutyám, mert kicsik a tappancsai. A tappancsát kell nézni, hogy mekkora a testéhez képest.
Az enyém 4 hónapos és rettenet gyorsan nő, a kis töpszli lábacskái 3x olyan hosszúra nyúltak, és a teste is másfélszer hosszabb lett 2 hónap. Bár mindennap látom, de a másik kutya lassan eltörpül mellette, amiatt látom a különbségeket. Olyan nehéz hogy alig bírom felemelni. A villamoson felveszem mégis hogy ne keljen jegyet lyukasztani neki, de nem tudom meddig, mert ha még sokáig nő, akkor már járművön nehezebb lesz vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!