Nemetjuhasz melle husky jo masodik kutyanak?
Eddig 2 nemetjuhaszunk volt, de az idosebb egy honapja elpusztult. A fiatalabb 4 eves ivartalanitott szuka es szuper hazorzo. Miota elpusztult a "parja" nincs kedve velem futni, jatszani....stb. figyel ha jon vki, meg eszik, de eleg depressziosnak tunik. Gondoltuk, h csak vennenk meg 1 kutyat, hogy ujra ketten legyenek. Nem meg1 hazorzo kene es azt olvastam, hogy a husky nem jo hazorzo, viszont szeret futni, jatszani. (Regen volt nalunk megorzesre par hetig egy husky, jatekos volt, imadta elkapni a csirkeket, de siman hagyta volna, h atemeljek emberek a kapu folott. Kivancsi lennek, h atlagban ilyenek-e vagy ez csak egy kiveteles eb volt-e)
Jo otlet lenne egy ilyen kutya? Es kant vagy szukat ajanlanatok? (Eddig 2 lany volt)
Vmint aki ismeri a malamutot, az elarulna, h csak annyiban hasonlit-e a huskyra, h szanhuzo vagy temperamentumban is?
Elore is koszonom a valaszokat!
lehet csak az őrületbe kergetné egy pörgős Husky a Németjuhászt :)
Nem tudom milyen energiaszintű de szerintem keressetek mellé olyat ami energiaszintben hasonló kutyus :)
Ha csak ennyi a célod, hogy legyen még egy kutyus, akkor én semmiképpen nem ajánlom a husky-t (malamutot sem).
Nem tudom, a német juhásszal mennyit sétáltok naponta, de a husky-val jóval többet kellene mozogni, futni, akár napi 10 km-t.
Inkább nézzetek körül a menhelyeken, egy csomó olyan kutyus van, amelyiket kimondottan második kutyának ajánlanak.
A huskyt nem ajánlanám, más típus, de miért nem kérdezel meg erről egy Tenyésztőt ( nem szaporítót)?
sokszor olvasom, hallom, hogy a husky annyira más, mint a többi kutya...
Lehet a blökid nem kedvelné a bohókás természetét annyira.
Vegyél egy goldent mellé, az nagyon kedves, vagy egy tacsit, az állandóan pörög és szerintem a németjuhásszal jó páros :)
Esetleg egy dalmatát. Direkt olyan fajtát mondtam, ami nem vadulna el a németjuhász mellett, bár azért a tacsival csínján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!