Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek éjszakai kutya...

Mit tegyek éjszakai kutya ugatás ellen?

Figyelt kérdés
Most mentem át szólni a szomszédnak, persze hogy nincsenek ott. Már rendszert csinálnak belőle hogy hisztis kutyáikat kirakják, itt vinnyognak és akkor ugatnak mikor nincsenek itt, és csak másnap jönnek vissza. Én mit tudok tenni? Egyszerűen nem hiszem el hogy bezárt ablakkal 28 fokban aludjak.. Mások is, annyian panaszkodnak a kutya ugatas miatt, miért ennyire sz@r nálunk a törvény? Én ezt úgy büntetném, és tehetetlen vagyok, tönkre tesznek idegileg :/
2023. júl. 17. 21:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Semmi új :( szerencsétlen kutya még a kinti -10 fokba is ugat.. Én már nem is tudom, ez már kutya és szomszéd kínzás egyszerre. Nyárra elköltözök mert ez kibírhatatlan lesz sajnos már a stressztől egészségühyi problémáim vannak. Mit tudok ezzel csinálni.. magamra maradtam.
2024. jan. 11. 16:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Részvétem, üdv a klubban. :( Vérlázító, hogy más idiótaságai miatt nincs nyugalmam, én is költözöm idén mindenképp. Sajnos tehetetlen vagyok, egy hosszadalmas birtokvédelmi procedúrára meg végképp nincs energiám, ráadásul nem hiszem, hogy bármi eredménye is lenne. Nálam is vannak egészségügyi problémák, esténként szinte mindig szorongok, nehezen tudok elaludni. Füldugó egyáltalán nem használ, zárt ablak ellenére is nagyon durván behallatszik az idegbeteg ugatás. Remélem, lesz egyszer valami olyan jogszabály, amivel végre hathatósan lehet fellépni a mindent és mindenkit lesz*ró, dilettáns és igénytelen kutyatartókkal szemben. Ma ilyen nem létezik, ebben az országban legalábbis nem.
2024. jan. 12. 11:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Az előbb találtam ezt a 12 órás videót. Csodát nem várok tőle, de adok neki egy esélyt. A kommentek alapján nagyon úgy tűnik, hogy működik. Próbáld ki, hátha. https://www.youtube.com/watch?v=iyh0aaJo9Nc&t=26s
2024. jan. 15. 19:06
 24/24 A kérdező kommentje:
Olvastam róla hogy létezik egy kutyariasztó Dog Silencer a neve, és ha jól rávan irányítva a kutyára akkor működik.
2024. febr. 25. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!