Miért ugat éjszaka a kutya?
Figyelt kérdés
Minden nap foglalkozunk vele ,igaz nem órákon át,napi séta és rendszeres foglalkoztatás is megvan,ezek után láthatóan elfárad.Ennél több időt sajnos nem tudunk rá szakítani.Ennek ellenére hajnalban elkezd csaholni,ugatni és ezt órákon át folytatja ,emiatt nem tudunk szinte egész éjjel aludni.Természetesen eddig is ugatott,de nem az éjszaka kellős közepén órákon át.Kimentünk megnézni nincs semmi amire ugathatna.Mit lehetne tenni ez ellen?2022. jún. 27. 11:03
1/17 anonim válasza:
A kutyák elvileg látják a szellemeket, vagy egyéb túlvilági lényeket, ezeket ugatja.
2/17 anonim válasza:
Másik kutya ugatására, ami akár több száz méterre is lehet onnan és nem is lehet hallani. Azt is észrevettem, hogy nem mindegyik kutya ugat minden egyes kutya ugatására, néha csak a saját hangfrekvenciájával megegyezőre reagál.
Rakj rá éjjelre ugatásgátló nyakörvet.
3/17 anonim válasza:
Azt nehéz lenne megmondani, miért ugat, néha csak becsatlakoznak a falusi ugatóláncba, de kialakíthatnátok neki egy helyet az előszobában (ha már nem akarjátok kinti-benti kutyának), hogy ott aludjon, és akkor nagy eséllyel nem fog éjszaka ugatni.
4/17 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet, valószínűleg egy benti helyel abbahagyná az éjszakai ugatást. Esetleg kutyaház, ha nagyon nem szeretnétek, hogy bent legyen este?
5/17 A kérdező kommentje:
Leginkább kinti kutya,kutyaháza van.Ugatni általában akkor szokott amikor tudja hogy sétaidő van,ekkor elvisszük sétálni.Ezután elhalkul.Azonban éjszaka ,amikor gondolom már nagyjából kipihente magát megint rákezd erre az ugatásra,mintha azt akarná hogy kimenjünk hozzá séta,játék stb.Ez azonban hajnali 3kor nem igazán teljesíthető.Erről kéne valahogy leszoktatni.
2022. jún. 27. 11:49
6/17 anonim válasza:
Az is lehet, hogy mikorra kipiheni magát akkor unatkozik és figyelemfelkeltés miatt ugat. Nincs valami játéka?
7/17 A kérdező kommentje:
Már szinte én is biztos vagyok benne hogy figyelemfelketés miatt ugat,amire azt mondanám hogy még rendben is van,de mint mondtam éjjel ez eléggé kényelmetlen és idegesítő tud lenni.Játéka van.
2022. jún. 27. 11:54
8/17 anonim válasza:
Hát ha nagyon nem szeretnétek, hogy veletek aludjon bent, akkor tényleg az ugatásgátló maradt opciónak szerintem, de én nem válallnám be a saját kutyámon, kicsit kínzásnak érzem...
10/17 A kérdező kommentje:
4 éves.
2022. jún. 27. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!