Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek éjszakai kutya...

Mit tegyek éjszakai kutya ugatás ellen?

Figyelt kérdés
Most mentem át szólni a szomszédnak, persze hogy nincsenek ott. Már rendszert csinálnak belőle hogy hisztis kutyáikat kirakják, itt vinnyognak és akkor ugatnak mikor nincsenek itt, és csak másnap jönnek vissza. Én mit tudok tenni? Egyszerűen nem hiszem el hogy bezárt ablakkal 28 fokban aludjak.. Mások is, annyian panaszkodnak a kutya ugatas miatt, miért ennyire sz@r nálunk a törvény? Én ezt úgy büntetném, és tehetetlen vagyok, tönkre tesznek idegileg :/
2023. júl. 17. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
#10 figyu vannak kutyáim, ha ugatnak egyből rájuk szólok. Ha nem vagyok otthon, akkor meg a házban vannak. Nekem nem lenne pofám mások nyugalmát ezzel zavarni, mert pontosan tudom, mennyire idegtépő (tinikoromban meg egyetem alatt a szomszéd kutyája napi 8 órán át ugatott az ablakom alatt, már a hajam kihullott tőle). Ha szerinted emiatt én vagyok a büdös paraszt, az csak annyit árul el rólad, hogy te nem vagy figyelemmel a körülötted élőkre.
2023. júl. 17. 22:58
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
xilit, fagyálló, jó legközelebb én meg megmérgezem a szomszéd gyereket ha üvölt, érdekes hogy egyesek ezt komolyan gondolják
2023. júl. 17. 23:04
 13/24 anonim ***** válasza:
10%
Az a dolga hogy ugasson nem? Inkább tedd rendbe magadban a dolgokat hogy miért ekkora selejt az életed hogy apró zajok miatt nem tudsz aludni. Esetleg a zivatarfelhőket is feljelented vagy megmérgezed ha dörög az ég vagy esik az eső mert az is kiváltja belőled a Vietnámi háború poszt-traumás stressz-szindrómát? Nem is értem az ilyen szolgalelkűket akiknek 0 decibel kell hogy el tudjanak aludni...
2023. júl. 17. 23:14
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az idegeimre mentek a szomszédok éveken át ès végül elköltöztem (bulizás hangos zene egész héten). Nem bántam meg. Sajnos a szomszèdodat nem fogod tudni megváltoztatni, a rendőrt pedig a kutya nem fogja érdekelni.
2023. júl. 17. 23:14
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Besúgórendszert kéne bevezetni, és az ilyen kutyatartó szomszèdokat sittre vágni. Nem igaz hogy az idióta 1% miatt kell szenvednie a maradék 99%nak
2023. júl. 17. 23:21
 16/24 anonim ***** válasza:
65%
A törvény szerint este 10 és reggel 6 között csendháborîtásnak minősül,ha vki bizonyos decibell felett zajong. Ez városi,és vidéki környezetben más érték. Ha ez a csendháborítás rendszeres,és kevesebb,mint egy éve áll fenn,akkor a jegyzőnél,ha több,mint egy ève,akkor a bíróságon indíthatsz birtokvédelmi eljáràst.Nèzz utàna,és egy levélben közöld a szomival,hogy ezt fogod tenni. Rommá fogják büntetni,ha nem csinál vmit a kutyákkal.
2023. júl. 17. 23:21
 17/24 anonim ***** válasza:
15%

Mondok jobbat a füldugónál.

Vegyél klímát.

2023. júl. 18. 00:04
 18/24 anonim ***** válasza:
69%

Birtokvédelem, jegyző? Ja, viccnek épp jó, de lószr nem történik. Kijönnek, szólnak, esetleg kap a szomszég büntetést, aztán folyt. köv.

Megjártuk, pontosan ennyi történt, aztán ugyanúgy ugattak tovább a kutyák. Végül elköltöztem, többet ér a nyuglmam, semmint három kau egész éjjeli semmin ugatását hallgassam.

2023. júl. 18. 07:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
18: Ha folyamatosan megy a feljelentés, hogy még mndig egy idő után a jegyző megunja. Nálunk ez volt. Aztán valahogy kezelték a helyzetet. Kb. egy év, és kb. 100 feljelentés után.
2023. júl. 18. 11:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi a helyzet azóta?

Nálunk is hasonló a helyzet, az idióta szomszédom egyáltalán nem foglalkozik a nagy testű kutyájával, szerencsétlen állat egy komplett idegroncs. Ha nincs itthon, szinte megállás nélkül vergődik, minden zajra rohamot kap. Ez is elhúz újabban 1-2 éjszakára, a kutya meg átugatja az egész éjszakát. Komolyan büntetni kellene az ilyen gyökereket.

2023. okt. 22. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!