Terhes a kutyám és ma reggel észrevettem, hogy pici tej jön már az emlőiből és valahol azt olvastam, hogy miután megjön a tej utána már csak pár nap és szül. Mik a tapasztalatok?
Szóval képzeld akkor mikor jött a kislány, akkor temettem 22 évesen két közeli családtagomat 1 éven belül (az egyik a “szaporító” apám volt) ami miatt kellett első körben másra a pénz, mert remelem te nem tudod de egy temetés nem olcsó, pláne nem kettő - és ez mégis KIT érdekel? :D
Egyéni szoc. problem, bocs, a kutyát attól ivartalaníthattad volna.
Azért remélem, tudod, hogy egy kiskutya felnevelése nem két fillér, és ha még ivartalanítás sem ment.
Ja, mondjuk vízbe is lehet ölni, úgysem védheti meg magát, mert pici.
Nem az, hogy nem érdekes, de nem tartozik ide, látszik, a kérdező azért írta, mert sajnáltatni akarja magát, ahogy a kutyamentős sztorit is, egy valódi kutyamentő nem hagy ivarosan kutyát és nem támogatja, hogy nyugodtan hozzanak le almot mások is, ha tudnak gazdát találni nekik, mert egy valódi kutyamentő tudja, hogy azáltal, hogy mások felesleges szaporulatot hoznak le akár keverék, akár fajtajellegű keverék kutyáiktól, a sintértelepeken rohadó, utcákon kóborló, már megszületett árva kutyák elől veszik el a lehetőséget, hogy valaha is gazdájuk lehessen.
Csak ennyi a sztori.
Azért írtam, mert már az elején is olyanokba mentetek bele, amikről nincs tudomásotok és vádoltátok olyan dolgokkal, amik nem igazak! És biztosra semmit sem állíthattok, mivel nem ismertek!
Mint írtam, az összes mentett kutya ivartalanítva lett tovább adva! Erről pedig igenis készült papír és megállapodás az új gazdikkal! A mai napig kapok róluk képeket, tartom a kapcsolatot az új családdal!
Egy megváltozott, átmeneti élethelyzet miatt történtek így az eseménynek, ahogy.
Itt már lassan túl megy minden határon, amit irogattok, ahogy beszéltek velem/rólam. Teljesen túlzás! Egyszeri alkalom volt, nem több!
A kölykökért is felelősséget vállalok és a szívemen hordom sorsukat! Úgyhogy mostmár undorító, amit műveltek itt! Nézzen szépen magába mindneki, már ha tud!
Honnan tudjatok például milyen a házam? Az udvarom? Mert ezt is feszegettétek fentebb! Hatalmas telek van a családi házhoz, ahol rendes tégla kerítés van végig magasan! Egyik kutya sem tud kimenni sehogy! Nem tud aláásni, nem tudja átmászni! Az meg, hogy állatkínzó vagyok, mert szakirodalom olvasása nélkül mentek meg kutyákat …. Nonszensz! Majd legközelebb ott hagyom az utcán és mondom neki, hogy Bocsi nem olvastam erről szakirodalmat, nem mentelek meg.
Én itt fejeztem be, mert már a meg nem született gyerekemről is pofáztok, meg bántotok! Ez már sok, amiket dumáltok! Egy kutyabántalmazóval nem beszéltek így! Én meg azért is szét vagyok szedve, mert ÉN úgy hívom a kutyát, ahogy ÉN akarom és nem szaknyelven 😂
Legyetek boldogok és kevésbé ilyen rosszindulatúak!
Egyszeri szaporítás is szaporítás. És csak azzal ne gyere, hogy véletlen volt! Hogy véletlenél vittél haza egy ivaros kutyát az otthoni ivaros mellé. Hogy véletlenül nem figyeltél rájuk abban a kb 4 napban. Hogy véletlenül nem vitted el utólag is ivartalanítani a szukát.
És ezek után még állatmentőnek mered mondani magad? Meg állatszerető, felelős embernek?
Kíváncsi lennék milyen felelősséget fogsz te vállalni a kölykökre... Visszaveszed őket 5-10 év múlva, ha a gazdinak (akit te választottál) már nem kell? Vagy fizeted az örökletes betegségeket, amik azért alakultak ki, mert te beteg kutyákkal szaporítasz?
37: látom, hogy a 30-as válaszra egy épkézláb ellenérved sem született - okkal.
Ha akkora kutyamentő vagy, pontosan tudod, hogy 10 kutyánál szinte már mindegy, hogy mekorra a kert.
Azt meg soha ne mond, hogy soha vagy hogy lehetetlen. Egy ivaros kutya megoldja a ki és bejutást, de őszintén nincs rá szüksége, ha a gazdája házhoz viszi neki a kant.
És ismétlem, ivartalan kutyák esetén is legyen elsődleges az ELKÜLÖNÍTÉS.
De miről beszelsz? Nem voltak együtt végig a 4 napban! Egy rövid időre, amikor a lányon kettő pelenka volt! De ezt is írtam már! Nem azt mondom, hogy véletlen volt. De nem is én toltam oda neki, hogy na csináljátok, addig lefogom. És menteni sem akarom magam, ez már megtörtént! Viszont az a fajta utálkozás, amit itt nyomtok na az a túlzás már. Mert itt mindenki olyan tökéletes :) itt mindnekinek egyesével külön van zárva a nem ivaros kutyája is igaz? Gondolom. Láttátok már milyen helyzetek vannak némelyik menhelyeken ??? Oda is járok, viszek nekik havonta ételt, láttam már párat. Ott sem mindig szakirodalom szerint történnek a dolgok …. Mégis mentenek kutyákat fagytól, melegtől, éhezéstől és haláltól! Számomra is ez az elsődleges!
Milyen beteg kutyákkal szaporítok? 😂😂😂😂 mi a szarról beszélsz?
De én tényleg lezártam! Eszméletlenül fanatikus, szűk látókörű, feketén-fehéren gondolkozó, magukat tökéletesen beállító emberekkel nem akarok és kedvem sincs tovább vitatkozni!
Gondoljatok, amit akartok! Leszarom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!