Rosszul léptem rá a lépcsőre, elvesztettem az egyensúlyom, a hátizsák hátrahúzott, és nagyon hátrahajlott a hátam reggel. Azóta fáj menni, ülni, mindent. Nem tudom volt e már vkinek hasonló tapasztalata, ez jobb lesz majd, ugye?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 14:10
1/3 anonim válasza:
Remélhetőleg nem lett komolyabb baj, hamarosan jobb lesz, valószínűleg csak meghúztad. Ha nem lesz jobb pár nap múlva, akkor menj el orvoshoz, addig is pihenj amennyit tudsz
2/3 anonim válasza:
Ennyitöl semmi bajod sem lehet, a hátad nem tud "túlságosan" hátrahajlani, föleg nem egy hátizsák súlyától.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok, egy eppen rettenetesen viselkedo nagyon izgatott 35 kg-s kutya is a tortenet szereploje volt meg. A derekam faj, derekbol hajlottam hatra v hogy mondjam, hulyen fogalmaztam az elobb.
2023. ápr. 21. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!