Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vans hátizsákról vélemény,...

Vans hátizsákról vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

Rendelni szeretnek de kívülről nem tudom megállapítani mennyire jó a teherbírása, nem szakad e szét pár hónap alatt

Mivel ugye a suliba van hogy 10kgot is kell cipelni

[link]

Egyenlőre ezt a táskát néztem ki

2019. ápr. 20. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Katonai boltban ennyiért kapsz SOKKAL tartósabbat és kényelmesebbet.
2019. ápr. 20. 09:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, igaz kicsit fiusabb stílussal de azért ennyira nem akarok az lenni

És nekem ez s fajta stílus jön be

Ha valaki tud mondani ilyen stílusban sokkal tartósabb táskát azt is szívesén fogadom

2019. ápr. 20. 09:30
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem ilyet semmiképp ne vegyél. A márkát fizeted ki,nem a tartósságot. Nagyon hamar tönkremegy,szakad mindenhol, és pár hónap múlva már használhatatlan lesz. Csakúgy, mint a Vans cipők. Sportboltban nézz Budmil táskát, láttam már teljesen feketében, hasonló elrendezéssel. Azok egyszer drágák, de nagyon mégéri!
2019. ápr. 20. 09:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Budmil táskákkal nincs jó tapasztalatunk:/
2019. ápr. 20. 14:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt azért mondtad mert volt ilyen táskád és tönkre ment hamar?
2019. ápr. 20. 14:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Mert legfőképp személyes tapasztalatra lennék kíváncsi

Olyanra aki ezt használja/ta sok ideje

2019. ápr. 20. 14:27
 7/11 anonim válasza:

Én is Vans táskát használok suliba , igaz más fazonút. Másfél éves kb de szinte hibátlan állapotú, pedig szegényt tényleg eléggé meggyötöröm.Többször volt, hogy alig tudtam összehúzni a sok tankönyvtől, de ennek ellenére nem foszlik vagy szakad. Én nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Ahogy az egyes válaszoló írta tényleg érdemesebb máshonnan rendelni mert olcsóbb valamivel.

2019. ápr. 20. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha mar 10kg-ot is cipelsz, akkor nem erdemes ezt venni. Egy ido utan megadja magat
2019. ápr. 20. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Vans táskát használok kb másfél éve, semmi baja pedig hát énse kesztyűs kézzel bánok vele:D Szerintem ha szeretnéd nyugodtan vedd meg, bírni fogja.
2019. ápr. 20. 19:33
 10/11 A kérdező kommentje:
És akiknek ilyenje van szerintük kényelmes?
2019. ápr. 20. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!