Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2,5 fél éves ivaros kan német...

2,5 fél éves ivaros kan német juhász kutyám van. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Kocsi beáálásakor láncra kötöm, amit megszokott. Ül parancsszó van amikor engedem el, majd eredj. Ma valahogy meghúzhatta a lánc a lábát, mikor elfutott. Háttal álltam tettem helyére láncot, udvar közepéről visszafordult, felugrott, acsarkodott, morgott és felkaromat próbálta megharapni, ami kicsi sérülést okozott. Szembefordultam, erősen rákiabáltam, majd végül a labda keresd szóra futott el. Utána minden utasítást teljesített. Megkötöttem, elengedtem nem volt gond. Most úgy gondolta, hogy én okoztam fájdalmat, és meg akarta torolni. na de én vagyok a gazda. Középkorú nő vagyok, csak ritkán van itthon a fiam.

2023. júl. 16. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Miért ivaros?
2023. júl. 16. 15:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Kizárólag akkor van megkötve amikor állok be a kocsival, és csak annyi idig. Semmi gond nem volt eddig, és nem erőszakkal kell megkötni, jön a lánchoz. Jártunk kutyasuliba, meg fogom keresni az oktatót.
2023. júl. 16. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
17%

Sorrendisegi szabalyokat ismerd meg es tarsd be.

Vidd el magaddal egyutt futni ,ha elni akarsz nyugodtan. A te lelkiallapotodnak is jot tesz a mozgas.

Lathatoan nincs lemozgatva akutya.

Ejjel vigyed. Nappal meleg van.

2023. júl. 16. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

A pillanatnyi helyzetre reagált, de kezd el letiltani erről, mert nem vicces és nem elfogadható.

Nem tanulhatja meg, hogy amikor fáj neki, akkor harapjon, mert ha egyszer tényleg komoly fájdalomtól szenved, nem tudsz segíteni neki.

2023. júl. 17. 07:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szintén németjuhász gazdi vagyok. Eleve ha beállok a kocsival, a kutya elmegy a kert végébe. Tudja, hogy nem mozdulhat meg vagy jöhet a kocsi közelébe ha kinyitom a kaput.

A minap séta közben belelépett valamibe és itthon kimostam/fertőtlenítettem a sebet. Be is b.szna, ha odakapna vagy nekem jönne amikor fáj valamije vagy véletlenül fájdalmat okozok.

Ez a viselkedés egyáltalán nem elfogadható, mert ha ezt most hagyod, legközelebb akkor is neked megy, ha pl csak meg akarod fésülni vagy nem tetszik neki valami...

2023. júl. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!