2,5 fél éves ivaros kan német juhász kutyám van. Ti mit tennétek?
Sorrendisegi szabalyokat ismerd meg es tarsd be.
Vidd el magaddal egyutt futni ,ha elni akarsz nyugodtan. A te lelkiallapotodnak is jot tesz a mozgas.
Lathatoan nincs lemozgatva akutya.
Ejjel vigyed. Nappal meleg van.
A pillanatnyi helyzetre reagált, de kezd el letiltani erről, mert nem vicces és nem elfogadható.
Nem tanulhatja meg, hogy amikor fáj neki, akkor harapjon, mert ha egyszer tényleg komoly fájdalomtól szenved, nem tudsz segíteni neki.
Szintén németjuhász gazdi vagyok. Eleve ha beállok a kocsival, a kutya elmegy a kert végébe. Tudja, hogy nem mozdulhat meg vagy jöhet a kocsi közelébe ha kinyitom a kaput.
A minap séta közben belelépett valamibe és itthon kimostam/fertőtlenítettem a sebet. Be is b.szna, ha odakapna vagy nekem jönne amikor fáj valamije vagy véletlenül fájdalmat okozok.
Ez a viselkedés egyáltalán nem elfogadható, mert ha ezt most hagyod, legközelebb akkor is neked megy, ha pl csak meg akarod fésülni vagy nem tetszik neki valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!