Anyukák, mit tennétek vagy reagálnátok, ha megtudnatok, hogy a 16 éves lányotok egy 17 éves fiúval jár aki egyedül neveli a fiát? (Fél eves)
Ezzel nincs semmi bajom.
Biztos felelősségteljes, komoly fiú, mert ezt még felnőtt férfi is csak kevés vállalja.
35n
Így se túl hihető.
De filmen láthattál ilyet.
Ha igaz lenne: óva inteném. Nem a legjobb parti, aki fél évvel egy ekkora sokk (=gyereke lett gyerekként) már új bugyiban (s ki tudja hanyadikban) matat.
Remélném azóta megtanult védekezni.
Egyébként egy 17 éves aligha nevel bárki is. Ha nem hagyta ott az iskolát, nem is tudja. Nevelik a szülők a testvéreként. Egyébként randizni se lenne ideje. Milyen felelősségteljes...
Hat remelnem h a gyerekem rendesen vedekezik ...
De nem szolnek bele.
3. Vagyok.
Ismerek egy családot. A fiú 20 éves volt, mikor otthagyta neki a kislányt az anya, mert ő még élni akar.
A srác egyedül nevelte, akkor is, ha a szüleitől sok segítséget kapott.
Nem volt könnyű ismerkednie. Nálam is próbálkozott, sokat beszélgettünk. Én akkor nem vállaltam ezt a felelősséget.
De egy picit idősebb nő igen. Mai napig egy család.
#6-os hozzászólóra reagálok
Mint sokunkat, engem is az háborít fel, hogy ha egy lány még élni akar, akkor ne szüljön gyereket.
Mielőtt az önjelölt Don Juan-ok pártfogásba vennék az említett "anyát", előre jelzem nem érdekel.
Használjon óvszert, vagy ne engedje a fiúnak a vaginális behatolást.
A kérdező kérdésére a válaszom:
Mondanám a lányomnak, hogy mivel még gyerek, így én döntök még a kérdésben, és a válaszom: nem járhat vele. Ám a barátkozásnak semmi akadálya. Gondolom előbb-utóbb győznének a hormonok, így inkább egyáltalán nem engedném neki a kapcsolattartást.
Remélve hogy a lányom intelligens, mindenképp megbeszélném vele hogy ne legyen 16 évesen pótmama, ne döntsön a szerelem nevében elhamarkodottan (tehát mondjuk ne hagyja ott az iskolát amint a fiú betölti a 18-at hogy összeköltözzenek és más gyerekét nevelje 17 évesen) hanem végezze el szépen a sulit és utána lehet felnőttesdit játszani, és az isten szerelmére ne szexeljen védekezés nélkül mert ami nem hiányzik a helyzetben senkinek az egy kistesó. Ha kell, íratunk gyógyszert és minden reggel bevetetem vele, vagy veszek nekik óvszert, csak használják.
Ezen kívül a szokásos, minden kapcsolatra érvényes szabályok mellett (nem romlik jelentősen az átlaga, nem viszi bele a fiú illegális/életveszélyes dolgokba, nem bántalmazza, stb) nem tiltanám meg. Nem is tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!