Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engedtétek el...

Hány évesen engedtétek el először a gyerekiteket egyedül strandra?

Figyelt kérdés
Olyan strandra ami kisebb városban található, gyalog megközelíthető (kb. 15 perc) természetesen barátokkal/barátnőkkel.
2016. ápr. 14. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Úgy emlékszem 14-15 körül lehettem amikor engem elengedtek.

Az én fiaim még kisebbek de kétlem, hogy ettől hamarabb engedném el őket majd.

2016. ápr. 14. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

egyedül? mármint társasággal, nem?

ahol felnőttem, ott a suli mellett volt egy strand. már 4.-től, 10 éves korunktól ment az egész osztály naponta persze szülők, tanárok nélkül, bérletem volt minden évben, nagyon jó volt :) a gyerekemet nem merném így elengedni, de nyilván más már a világ :)

nekünk van medencénk, remekül úszik a 6 éves, mégsem lehet egyedül a kertben pár percnél tovább (pl. pisilni vagy a kaját megkeverni simán bejövök, de nem maradok bent). gondolom még sok év mire elmúlik a paramamiságom :D

2016. ápr. 14. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Mi 11 évesek voltunk, a nagyobb tesók 15 körül, a szomszéd városba átengedtek nyaranta a szüleink ezelőtt 14 évvel.

A Tiszára, amisokkal veszélyesebb, de itt van a 10 percre, szintén leengedtek 11 évesen a barátnőmmel. Azt kicsit erősnek érzem, de biztos tudták, akkor is megyünk, ha nem engednek...

2016. ápr. 14. 19:24
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Velem engedékenyek voltak annó a szüleim,de a Tiszára még 18 évesen sem engedtek el barátokkal fürödni :)

Egyébként unokaöcsém most 13 éves,nyáron engedni fogják egy idősebb unokatestvérével. Egyedül nem engednék a szülei.

2016. ápr. 14. 19:43
 5/14 A kérdező kommentje:

igen az egyedült azt úgy értettem hogy társasággal de szülői felügyelet nélkül

Köszönöm a válaszokat

2016. ápr. 14. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
11-12 lehettem kb. szerintem.
2016. ápr. 14. 21:41
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem 14 éves lehettem amikor előszőr mentem. Akkor nyílt élményfürdő a városban
2016. ápr. 14. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

12 voltam, amikor nekem idegen városban unokatesóval (szintén 12) egész nyáron egyedül jártunk ki a városi strandra.

de emlékeim szerint olyan 8-9 évesen már egyedül mehettünk le a dunára.

hogy a fiamat mikor fogom egyedül engedni, nem tudom. szerintem ha vízbiztos, akkor azért egy 9-10 éves gyerek megbízható annyira, hogy menjen. amikor már játszóra is leengedem egyedül, akkor már a strandra is mehet majd.

2016. ápr. 15. 08:40
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

"Mi 11 évesek voltunk, a nagyobb tesók 15 körül, a szomszéd városba átengedtek nyaranta a szüleink ezelőtt 14 évvel.

A Tiszára, amisokkal veszélyesebb, de itt van a 10 percre, szintén leengedtek 11 évesen a barátnőmmel. Azt kicsit erősnek érzem, de biztos tudták, akkor is megyünk, ha nem engednek..."

Kedves #3!

hirtelen nagyon nem értettem, hogy kerülnek a sztoriba bele az amishok :D :o

2016. ápr. 15. 08:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

:)))

Természetesen nincsenek errefelé amisok és nem is fürödtem velük a Tiszában. :DD

(Én is néztem este egyébként, amikor visszaolvastam a saját hozzászólásomat, hogy miről is beszélek..?:D :)

2016. ápr. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!