Hány évesen engedtétek el először a gyerekiteket egyedül strandra?
Úgy emlékszem 14-15 körül lehettem amikor engem elengedtek.
Az én fiaim még kisebbek de kétlem, hogy ettől hamarabb engedném el őket majd.
egyedül? mármint társasággal, nem?
ahol felnőttem, ott a suli mellett volt egy strand. már 4.-től, 10 éves korunktól ment az egész osztály naponta persze szülők, tanárok nélkül, bérletem volt minden évben, nagyon jó volt :) a gyerekemet nem merném így elengedni, de nyilván más már a világ :)
nekünk van medencénk, remekül úszik a 6 éves, mégsem lehet egyedül a kertben pár percnél tovább (pl. pisilni vagy a kaját megkeverni simán bejövök, de nem maradok bent). gondolom még sok év mire elmúlik a paramamiságom :D
Mi 11 évesek voltunk, a nagyobb tesók 15 körül, a szomszéd városba átengedtek nyaranta a szüleink ezelőtt 14 évvel.
A Tiszára, amisokkal veszélyesebb, de itt van a 10 percre, szintén leengedtek 11 évesen a barátnőmmel. Azt kicsit erősnek érzem, de biztos tudták, akkor is megyünk, ha nem engednek...
Velem engedékenyek voltak annó a szüleim,de a Tiszára még 18 évesen sem engedtek el barátokkal fürödni :)
Egyébként unokaöcsém most 13 éves,nyáron engedni fogják egy idősebb unokatestvérével. Egyedül nem engednék a szülei.
igen az egyedült azt úgy értettem hogy társasággal de szülői felügyelet nélkül
Köszönöm a válaszokat
12 voltam, amikor nekem idegen városban unokatesóval (szintén 12) egész nyáron egyedül jártunk ki a városi strandra.
de emlékeim szerint olyan 8-9 évesen már egyedül mehettünk le a dunára.
hogy a fiamat mikor fogom egyedül engedni, nem tudom. szerintem ha vízbiztos, akkor azért egy 9-10 éves gyerek megbízható annyira, hogy menjen. amikor már játszóra is leengedem egyedül, akkor már a strandra is mehet majd.
"Mi 11 évesek voltunk, a nagyobb tesók 15 körül, a szomszéd városba átengedtek nyaranta a szüleink ezelőtt 14 évvel.
A Tiszára, amisokkal veszélyesebb, de itt van a 10 percre, szintén leengedtek 11 évesen a barátnőmmel. Azt kicsit erősnek érzem, de biztos tudták, akkor is megyünk, ha nem engednek..."
Kedves #3!
hirtelen nagyon nem értettem, hogy kerülnek a sztoriba bele az amishok :D :o
:)))
Természetesen nincsenek errefelé amisok és nem is fürödtem velük a Tiszában. :DD
(Én is néztem este egyébként, amikor visszaolvastam a saját hozzászólásomat, hogy miről is beszélek..?:D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!