Próbáltátok már a FanaDog pisiszőnyeget kölyökkutyának? Mi a tapasztalatotok?
Örülök, hogy az előző kutyáddal szerencséd volt, de érdemes tudni, hogy nem ez az általános, és soha nem fognak tudni különbséget tenni pelenka és szőnyeg között, pláne, ha valaki olyan okos, mint a fanadog ötletgazdája, és színes pelenkákat gyárt.
Az én kutyámat sem lehetett vinni négy hónapig, mert még beteg is lett, úgyhogy tolódtak az oltásai. Mi felszedtük a szőnyegeket és takarítottunk. Onnantól, hogy mehetett le, két hét alatt teljesen szobatiszta lett.
Nem a világ vége, ha az első hónapokban össze-vissza intézi a dolgát a kiskutya, és úgy kell takarítani, elvégre ezt vállalja az ember, amikor kölyökkutyát vesz.
Igazabol ez egy moshato szonyeg. Ha tulajdonkeppen nem ereszt, es nem lesz pisis alatta a fold, akkor mukodhet. Tobb darab is kellhet belole, meg ha naponta mosod is, szerintem 1 napot nem lehetne vegigvinni egy darabbal es annak meg is kell szaradnia.
De az tuti, hogy nem szagmentes, ez kizart dolog, es mivel nagyon hasonlithat az anyaga minden egyeb karpitos dologhoz, ezert lehet, hogy csak arra szoktatod a kutyat, hogy hugyozhat barhova, ami takaro, kanape, szonyeg.
Mondjuk ugye a sima eldobhatossal is ez lehet a baj, de annak legalabb az anyaga talan nem hasonlit semmi mashoz :D
En nem itelem el habzo szajjal a pelenkat, habar kolyoknel nem, de idos, kutyanal hasznaltam, aki mar max csak 2 orat birt ki pisi nelkul, mi meg dolgoztunk, nala mukodott, ra tudott szokni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!