Mit tudnék csinálni ezzel a szegény lelkisérült kutyussal? Folyt. Lent.
SZia!
Vidd el az állatorvoshoz első sorban, hogy vizsgálja meg, és el látja. Aztán meséled el neki menyire fél a kutyus, lehet kap egy nyugtatót, vagy valamit, de ő tudni fogja mit kell tenned!
Minden esetre, csodás dolog amit tettél érte, büszke lehetsz magadra!!:)
Aki pedig ezt művelte vele, hasonló szenvedéseket kívánok neki, sőt még rosszabbakat!!! :S
22/L
Istenem!Nagyon örülök, h vannak még olyanok mint TE!
Hát először is sok türelem kell és lehet, h nem ártana, ha megnézné egy doki is, nehogy vmi belső sérülése legyen.Egyszer én is találkoztam egy kutyával, aki nagyon megkínzott volt és sok időbe telt, amíg nem harapott meg és bízott bennem.Áldjon meg az Ég.
Hol laksz?
Ha nincs sérülése és egészséges,a legközelebbu Cerbi-Suliban tudnánk segíteni rendbehozni lelkileg a kutyát.
első vagyok!
Akkor viszont tényleg türelem kell, és sok-sok szeretet. Ha nagyon gondoskodó, és szerető gazdija leszel, idővel újra meg tanul majd bízni, benned legalább is. Épp ezért környezeted is legyen vele odaadó! De sajnos, egy ennyire lelki sérült kutyánál, nagyon sok idő szerintem!:S
És még egyszer, minden tiszteletem a tiéd!:) Vigyázz rá nagyon!:) :')
22/L
18:52
Köszönöm szépen. Hát már velem így is sokkal nyíltabb, még anyukámmal egész jól elvan, a többiektől iszonyúan retteg
Szerintem ne tüntesd ki a figyelmeddel. Magyarán ne foglalkozz vele, hagyd, hogy ő nyisson. Ha odamegy simogasd meg, de ha összekucorodik, fél vagy bebújuk valahová, ne imádkozd ki, ne simogasd, mert nem megnyugtatod csak megerősíted.
Teszem azt jön egy idegen, ő bebújik a sarokba, akkor magának kell rájönnie arra, hogy az idegen nem potenciális veszélyforrás. Egy idő után, magától ki fog jönni.
Próbáld meg nem sajnálni, ami baromira nehéz, de ők nem ismerik a sajnálatot.Neki kutya szemmel most csak a jelen van, ami a lehető legjobban alakul.
Egyébként nagyon szép dolog amit tettél, irtó büszke lehetsz magadra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!