Más is utál emiatt kutyát sétáltatni?
Városban lakom.
Mivel nem egy hatalmas városról van szó, és napi 5-10+ kilométert megyek a kutyámmal, így gyakran megyek a megszokott útvonalaimon.
Azt leszámítva, hogy néha kicsit unalmas, szeretek sétálni a kutyámmal. Az emberekkel van a baj.
A legközelebb lévő útvonal elején egy olyan csávó lakik, aki folyton mindenféle csontokat kirak az utcára a háza elé és tukmálósan mondja, hogy engedjem már oda a kutyámat, hadd egye meg.
Oké, valahogy lerázom. Az elmúlt 2 hónapban 3x mentem el előtte és mindig összefutottunk, sőt egyszer az utcán is megállt, lehúzta az ablakot és dumálni kezdett, felét nem is értettem.
Oké, nem megyünk oda, nincs kedvem ehhez.
Onnan 300-400 méterre van egy focipálya ahol egy csávó elengedi a bull típusú kutyáját, aki ráadásul nem behívható és folyton odajön kötözködni hozzánk. (Pár karcolást ejtett az enyémen.)
És egyszer én fogtam meg a kutyáját, mert az nem ment vissza hozzá.
Oké, oda is félve megyek, szerencsére nem futunk össze túl gyakran…
Egy másik útvonalon pedig egy öreg nő rohangál be az udvarára, mert retteg a kutyámtól, ezért rohadt kellemetlen ott elmenni.
Óvoda, iskola mellett sem a legjobb sétálni, mert a gyerekek folyton dögönyözik a kutyámat, ami tök jó, de annyit beszélnek hozzám, hogy 5-10 percre lekötnek. Azt is kerülöm.
Panelok fele nem jó menni, mert egy agybajos nőszemély köztudottan U szögeket rak bele a felvágottakba és szétszórja a környéken. Ráadásul ott van egy kutyafuttató, aminek a vizét is elvileg mérgezi, hashajtózza…
Maradt az erdős terület, ahol szeretek sétálni, de néha sok a kullancs, esős időben pedig nem túl kellemes arra menni.
Illetve maradtak még a lakóövezetes utcák, ahol minden háznál kutya van és mintha sintértelepen lennék, végig ugatnak, aztán még ha a zajt nem is számítom, kíváncsian néznek az emberkék, hogy ki merészel arra sétálni. Szerencsére nagyon ritkán szólnak be emiatt.
Titeket is folyton ennyi negatívum ér, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Sajnos olyan sok útvonal tényleg nincs, ettől függetlenül változatos, de ha folyton kerülgetném az emberek miatt bizonyos környékeket, akkor tényleg egy hét alatt megunnánk ugyanazokat az utcákat.
9# Nagyon jól tudja mindenki, hogy a rendőröket ez nem érdekli. Vannak egyébként is köztudott dolgok, és a csoportban is olvastam hogy már többen is panaszkodtak egy kutyára aki több embert is megsebesített (ez egy másik) és nincs változás. Illetve a nénit is többen el akarják kapni, aztán hogy mi lesz belőle, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!