Mekkora lesz szerintetek a kiskutya?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma voltam a menhelyen és néztem kutyusokat. Kinéztem egyet.
6hetes lehet, nem több. A tesóitól nagyobb volt. Olyan 26centi lehet kb jelenleg. Az anyuka kozepes meretu, apuka nem ismert.
2023. jún. 13. 16:36
1/12 anonim válasza:
26 centi mi? hossz, vagy marmagas? Ha magas, akkor nagytestű, ha hosszban akkor megjósolhatatlan, de minimum közepes méret, 10 kg alatt ne is számolj vele, de inkább több
2/12 A kérdező kommentje:
marmagas
2023. jún. 13. 17:13
3/12 anonim válasza:
akkor szép nagytestű kutyus lesz! Legalább németjuhász méret, de nekem még a németdogom se volt 26 centi marmagas hat hetesen.
4/12 anonim válasza:
Nem írtad, hogy szuka-e vagy kan. Az anyuka közepes mérete mit jelent, vizslaméret, staffiméret?
Nem csak a kiskutya marmagassága számít, hanem a csontozata is, és a mancs méretét is szoktuk nézni. Ha maciszerű, bumfordi kiskutya, akkor német juhász méretű lesz. Ha vékonyabb csontú, filigránabb, akkor inkább kisebb vizslaméretű, vagy kábé mint az anyja.
5/12 anonim válasza:
Hathetes korában a jóisten sem mondja meg róla, nemhogy mi. 1-2 éves koráig még azt sem fogod tudni, mennyi és mely fajta keveréke, de jó eséllyel utána sem.
6/12 A kérdező kommentje:
kan kutyus. Privátban küldhetek képet, ha kell . Nem értek hozzá és ezért lenne jó tudni
2023. jún. 13. 18:50
7/12 anonim válasza:
Küldhetsz nekem képet! Nagytestű kutya lesz szerintem.
8/12 anonim válasza:
Ilyen kis kutyánál sosem mértem marmagasságot. Annyit tudok, hogy az én kutyám 4 hónaposan 55cm marmagasságú volt.
9/12 anonim válasza:
#6 Max. a delphoi jósda tudja megmondani. Ezt szimplán ennyi idős kutyánál nem.lehet.tudni!
10/12 anonim válasza:
Kb. 8 és fél hónapos korára fogja elérni azt a méretet, mint amikor egy nagy kutya, nagyon kicsire összekuporodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!