Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek szintén gyerek mellett...

Akinek szintén gyerek mellett van kutyája tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Kutyánk előbb volt mint gyerekünk, nagyon szociális, kistestű juhászkutyáról van szó. Nagyon tanulékony, viszont nagyon érzékeny is, ez az utóbbi időben meg is mutatkozik rajta. A legújabb szokás, hogy mikor elkezd hisztizni valamikor a gyerekem, akkor a kutyám is beleszáll a buliba és visít a gyerekkel együtt. Először azt hittem, csak zavarja a fülét, de konkrétan a gyerek mellé ül és üvöltenek együtt. Hogy tudnám erről leszoktatni a kutyát? Gyerekem lassan belép a dackorszakba, szóval a hiszti mindennapos.

2023. jún. 11. 09:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Kutyát elküldeni gyerek mellől. Ha a gyerek a kutya miatt hisztizik, majd idővel rájön, hogy nem ér el vele semmit és abbahagyja.
2023. jún. 11. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Az en kutyam is ezt csinalja, bar meg csak 2 honapos a kisfiam, igy kesobb nem tudom mi lesz, de ha nagyon sir, akkor a kutya is elkezdi a nyuszitest.

En kovetkezetesen raszolok, igy mar abbahagyja 1 masodperc utan. De az elejen hidegen hagyta, ha szoltam neki, pedig meg az ugatast is abbahagyja parancsra, tehat meg van kellokeppen nevelne, de ez nyilvan uj helyzet volt neki.

Remelem hamarosan eljutunk addig, hogy mar el se kezdi a nyuszitest, de igen, nagyon idegesito, foleg, amikor eppen nem tudom mi a gyerek baja es probalom megnyugtatni, de kozben meg a kutya is elkezdi…🤣

2023. jún. 11. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
8%

Semmit, majd elmúlik, de a gyerekre is szólj rá, hogy ne nyávogjon a semmin. Tudom, dackorszak, meg gyerek, de őt is vedd elő.

Öcsémre ráhagyták még tízévesen is olyan hisztit vágott ki, amit egy ackorszakos is megirigyelhetne :(

2023. jún. 12. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!