Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek szintén gyerek mellett...

Akinek szintén gyerek mellett van kutyája tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Kutyánk előbb volt mint gyerekünk, nagyon szociális, kistestű juhászkutyáról van szó. Nagyon tanulékony, viszont nagyon érzékeny is, ez az utóbbi időben meg is mutatkozik rajta. A legújabb szokás, hogy mikor elkezd hisztizni valamikor a gyerekem, akkor a kutyám is beleszáll a buliba és visít a gyerekkel együtt. Először azt hittem, csak zavarja a fülét, de konkrétan a gyerek mellé ül és üvöltenek együtt. Hogy tudnám erről leszoktatni a kutyát? Gyerekem lassan belép a dackorszakba, szóval a hiszti mindennapos.

2023. jún. 11. 09:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom a megoldást, és benne lenni rémes lehet, de innen olvasva ez oltári aranyos! :D
2023. jún. 11. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Ilyenkor én a kutyát tiltanám erről. Rászólsz, leszidod és kiemeled a szituációból (pl átviszed másik szobába vagy ilyesmi)

Hosszútávon engem rettentően idegesítene. A gyerek 5-6 éves koráig még elég sokat fog hisztizni, azt hallgatni is elég. Egy kisebb testű kutyának ráadásul vékony hangja is vsn, ha ezzel becsatlakozik az kész káosz lehet.

2023. jún. 11. 09:58
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Figyelem felkeltés..

A 2 éves fiam csinálja ugyanezt amikor sír az 1 hónapos babám

Na persze nem teljesen ugyanaz de na..

Szolj rá szidd le

2023. jún. 11. 10:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Igeny én is ezért a kutyát akarom tiltani, de nem tudok rá sajnos tuti módszert. Sose volt szeparációs szorongása és hasonlók. Mikor elkezd visítani, ugye eredetileg a rászólás sem mindig jó, mert akkor figyelem megerősítést kap és akkor is folytathatja. Legjobb lenne az ignoráció, de ebben a helyzetben nem működik, én meg rohamosan ettől fogok öregedni öt évet fél éven belül. 🤣
2023. jún. 11. 10:09
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
A gyereknek sem igazán jó mert igy egymás után csinálják
2023. jún. 11. 10:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Ketté szedtem már őket múltkor, 15 percig csend volt, majd a gyerekem utána azon hisztizett be, hogy miért zártam el a kutyát. Sajnos tényleg most vagyunk abban a korszakban, hogy észérvekkel nem tudok rá hatni, "kutyusnak pihennie kell" és hasonlók, s mivel lakásban vagyunk így a kertbe sem tudom kiengedni a kutyát.
2023. jún. 11. 10:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Fél éve meg össze vannak nőve... :D
2023. jún. 11. 10:15
 8/13 A kérdező kommentje:
A kutyánk pedig le van mozgatva, úgyhogy még azt sem mondhatod, hogy a felesleges energiáit így vezeti le. Minden reggel 1-1,5 órás tréning van és többi kutyával játék, ezt a férjem intézi, én addig a gyerekkel vagyok játszótéren.
2023. jún. 11. 10:17
 9/13 A kérdező kommentje:

mondhatom*

Napközben van egy pisi séta, olyankor jön velem a lurkó is, illetve este még egy 1,5 órás kutyafuttatózás.

2023. jún. 11. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Akkor kitartás :Dmást én nem tudok ajánlani
2023. jún. 11. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!