Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám foga (alul a tövénél)...

A kutyám foga (alul a tövénél) kicsit lepedékes vagy milyen. Hogyan lehetne széppé tenni újra?

Figyelt kérdés
2 éves kutyáról van szó.
2010. okt. 11. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na akkor kipróbálom a denta stixet :)
2010. okt. 11. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én kutyámnak a denta sticks is meg a bőrcsont is pillanatok alatt eltűnik a szájában. Aztán egyben kihányja, és ha nem veszem időben észre, akkor megint megeszi.
2010. okt. 11. 22:08
 13/14 MME ***** válasza:

Pont azt akartam írni, mint Csakkitti.

És azt még hozzátenném, hogy dentastixszel karban tartani a kutya fogait SOKKAL többe kerül, mint az ultrahangos fogkőeltávolítás, ráadásul nagyon bizonytalan a hatékonysága. Az ultrahangos módszerrel elég évente vagy kétévente, a pedigrés cuccot pedig állandóan kell adni a kutyának.

2010. okt. 26. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek,pontosan ezért viszem én is a kutyámat mindig a dokihoz,nagyon szépen rendbe hozzák a fogait és legalább közben látja is,ha valamelyik romlik neki.
2010. okt. 26. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!