Hogyan tisztítsam meg a fogait? Elég lepedékes.
4 és fél éves, fél éve leszedte a doki a fogköveit, szerencsére csak nagyon kevés volt.
Viszont sárga lepedékes a foga, és szeretném letisztítani. Ha tudtok valamit, amivel hetente, kéthetente le lehet sikálni, azt osszátok meg velem légyszi:)
Ezeket a Pedigree rágcsákat már nem adom neki, mert pikk-pakk felfalja, nem is rágja meg.
Szeretném a lehető legjobb megoldást megtalálni, mert elég büdi a szája emiatt.
Előre is köszönöm!
Köszönöm mindkét választ, de egyik sem nyert.
Elsőnek: Írtam, hogy ezeket a Pedigree fogtisztító rágcsálókat nem rágcsálja, hanem pár harapással megeszi, tehát nem működik.
Másodiknak: nem fogkövet akarok eltávolítani, hanem lepedéket. Fogköve nincs, a lepedéket próbáltam körömmel. Simán le lehetne kapirgálni valamivel, de ebben nem akart együtt működni a kutyám.
Valami olyan kéne, mint ami hasonló elven működik az emberi fogkeféhez.
A száraz kenyér sem rossz ötlet! De mi olyan játékot vettünk ilyen kötelet ami direkt fogtisztításra van! Megpróbálok egy képet róla bemásolni!
Tekerj az ujjadra egy rongyot, nyomj rá kutya fogkrémet, vedd a lábad közé a kutyát, és súrold végig a fogait.
Remélem hagyja.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, párszor leírtam, hogy a pedigree NEM VÁLT BE! :D Plíz, legalább a kérdést olvasd végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!