Miveél tisztítsam ki a fülét? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van egy hat hónapos Golden Retrieverem, és nem tudom mivel tisztítsam ki a fülét, ami kicsit fertőtleníti is esetleg?
Most vágtam ki belőle a felesleges szőrt, és láttam hogy barna színű cucc van benne, az egyikben kevesebb, de a másikban meg több. Ti mit tudnátok ajánlani?
2011. ápr. 17. 14:38
1/6 anonim válasza:
Vattaval és az ujjadal vagy fültisztóval de azzal nagyon vigyáz ne hogy megsértsd a fület ezért az 1sőt javaslom.
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon barna, lehet kezdődő atka. Vagy doki, vagy egy adag Strongold.
Vegyél fültisztító folyadékot és havonta kezeld le vele. A használata rajta van, egyszerú.
3/6 anonim válasza:
fülzsírt nem kell kipucolni neki, ha csak nem valami fülbetegsége van. A fülszőrt is butaság kivágni mivel az azért nőtt oda mert "kell" hogy ott legyen. Nekem ezt mondta az állatorvos
4/6 anonim válasza:
az ujjadra teríts egy rongyot és avval.én legalábbis igy szoktam.de ne nyulj túl mélyre hisz a fülzsír azért van hogy megfogja a koszt.
5/6 A kérdező kommentje:
Én a legtöbb helyen azt olvastam, hogy a hosszú szőrű fajtáknál néha ki kell vágni a szőrt, ha sok van, mert nem fog rendesen hallani tőle, meg nagyon befülled a füle belülről
2011. ápr. 17. 14:48
6/6 anonim válasza:
A fülben a szőr azért van, hogy felfogja a port, piszkot.
Egy fültisztító folyadékkal szépen karban leehet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!