Mit csináljak hogy a kutyáim ne mennyenek el a birtokomról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Körbekerített területen foglalkozom állattartással bővíteni szerettem volna a telket ezért vettem egy 3 hektáros területet. Körbe keríteni nem tudom mivel a drótkerítés lenne a legmegfelelőbb csak hát a kutyák pillanatok alatt tönkretennék ha valami felkeltené a figyelmüket a kerítésen túl. Másfajta kerítés nem jöhet szóba mivel az anyagilag elég megterhelő lenne. Baj még az is hogy elég sok a túrista és mivel itt nem szobakutyákról beszélünk hanem 6 70 kilós közép ázsiairól ezért így ez elég kockázatos. Gondolkoztam elektromos nyakörvön csak hát azoknak is van egy bizonyos hatótávjuk ami 2000 méter alatt van ami ugye elég kicsi. Szerintetek mi lenne a megoldás? (Kérlek csak olyan ember írjon aki tényleg tud segíteni) A válaszaitokat előre is köszönöm!2023. máj. 30. 15:34
11/12 anonim válasza:
Tényleg nem kell megvenni a területet ha nem tudod normálisan elkeríteni vagy akkor nem kell kutya.Így saját magadnak csinálsz majd rosszat ha a kutyák kárt okoznak valamiben vagy valakiben.Nem kell a kutyáknak ekkora területen bóklászni.Keríts el nekik egy területet.
12/12 anonim válasza:
Nem értem, a haszonállatok miatt úgyis kell kerítés, vagy villanypásztor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!