Hogyan bicajozzak a kutyával?
Amit én biztonságosnak tartok, az az utánfutó.
Ha nyugis, és Te nagyon jó bringás vagy, akkor egy kormánykosár is megteszi, de én abba nem tenném a sajátom.
Nekem a biciklire rögzíthető cuccok nem jöttek be, fel-leszállásnál nagyon zavaró volt és amint belekerült a kutya, fogni kellett a biciklit, különben eldőlt, kitámasztva is. Az csak kicsit zavart, hogy ellen kellett kormányozni, ha épp úgy helyezkedett a kutyó.
A hátizsák nagyon bejött, utánfutót még nem próbáltam, de vannak ismerőseim, akik dicsérik.
Mindenképpen valami szállítóeszközre gondoltam, mert kicsi kutya és hosszabb távú biciklitúrákra járunk. Tavasztól őszig nagyon sokszor megyünk es nem opció otthonhagyni a kutyát.
7, köszönöm, ez hasznos volt.
Szerintem semmiképp se hátizsákban,persze kényelmesebb,de ha elesel akkor mivan?
Ha utánfutót nem akarsz,lehet hogy a hátsó csomagtartóra is vannak kutyahordozó cuccok
Ez azért is érdekes kérdés, mert nem tudjuk mi a kutyád véleménye a kerékpártúrázásról 😉
Egy tacskónál is kisebb kutyát lehetséges kerékpáron szállítani, akár még a kormány elé szerelt kosárban is, ami valóban befolyásolja a kormányzást, de meg lehet szokni.
Kérdés, megszokja-e a kutya nem akar onnan kiugrálni menet közben is..
A csomagtartón szállítás még rosszabb, mert nem is látod, mit csinál a kutyus.
A hátizsák szintén lehet problémás, a kutya nem tud izzadni, nyáron egy hátizsákba dugva hőgutát is kaphat.
A lényeg az, hogy a kutya négy lábú állat, hosszú, egész napos túrákra olyan módon ajánlott vinni, ahol természetes testhelyzetben elhelyezkedve utazhat, nem pedig "bébihordozóban", két lábra állítva.
Marad a kutya (macska) hordozó ketrec, amiből menet közben nem tud kiugrani, feküdhet, négy lábra állhat benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!