3/19 anonim válasza:
Na, nekem valami más videó jött be, fura. Az Eszkuláp nem fog altatni, ahhoz túl ismertek, túl sok támogatójuk van.
4/19 anonim válasza:
Sok olyan egyesület van, ahol olyan kutyák vegetálnak, akiknél az állatorvos is altatást javasol.
De, az egyesület nem altat, mert "küzdenek a végsőkig, 1% esély is esély.....".
Közben csak arról van szó, hogy a szerencsétlen, haldokló kutyákra több pénzt tudnak tarhálni.
5/19 anonim válasza:
Én adnék neki még egy esélyt. Hátha nyugodt körülmények között szépen lassan javulni fog, meg ha tehetősebb valaki fogadja be, többfajta állatorvoshoz is el tudja vinni, és hátha mégis kiderül, kezelhető-e gyógyszerrel.
Azt írják, ez a kutya fizikálisan teljesen egészséges, úgyhogy egyelőre azt mondom, nem, nem altatnám el. Ha kiderül, hogy javíthatatlanul ideggyenge, és sosem lesz jobban, akkor igen, mert ez neki is biztos szenvedés.
6/19 anonim válasza:
Szerintem is megérdemelne mégegy esélyt, ugyanakkor az is igaz, amit a 4. ír. De szerintem ez a kutya még lehet jobban.
7/19 anonim válasza:
Mennyi lehet az a vagyon, amit ráköltöttek? Milliók? Ha fel is épül, akkor is a menhelyen marad. Gyerekek meg éheznek?
8/19 anonim válasza:
Az éhező gyerekek szülei legyenek felelősségteljesebbek. Ha meg lehet menteni a kutyát, és van rá pénz, csinálják - ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a menhelyen marad.
9/19 anonim válasza:
#7 Az éhező gyerekek egyenek rizst, ne kutyát!!
10/19 anonim válasza:
"Gyerekek meg éheznek?" - ezért (is) kell gumit húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!