Elaltatnátok egy öreg kutyust az alábbiak miatt? Pro és kontra?
Adott egy 14 és fél éves kiskutya. Sajnos az egyik szemén biztos hogy van egy szürkehályog, a másikon nem vagyunk benne biztos, de az 100% hogy nem lát jól, vagy éppen semmit nem lát. Sajnos a hallásával is gond lehet, mert konkrétan nem hallja ha szólunk neki, vagy csattogtatjuk az újjunkat a füle mellett 1cm-re. Sajnos már a mozgása is nagyon le van lassulva, most azt nem tudjuk, hogy azért mozog és sétál lassabban, mert fáj az ízülete vagy azért mert tényleg nem lát. Sajnos a bőre sem egészséges, tiszta vörös és száraz, nem kizárt hogy ekcémája is van (persze az sem biztos hogy az) mivel nagyon büdös szegény.
Viszont a lenyeg, hogy ezen kívül semmilyen gondja nincs a kutyának.
Holnap jön elvileg az állatorvos, hogy elaltassa mert a család így döntött viszont estig még el tudjuk dönteni, én például nem ragaszkodom hozzá ha nem muszáj. Ma is elmentem hozzá és megsimogattam és kicsit megvizsgáltam és ugrált örömében és kicsit futkározott is, már amennyire bírt, szóval annyira nem tűnt izületbajosnak a kutya.
Mit tennétek? Mert igaz már nem nálunk él 12 éve de hetente meglátogattam (mert nagyszüleimnél van) és nagyon fog hiányozni. Szóval ti mit tennétek?
Nem altatnam el
Ha egy ember oreg es beteg akkor o is haljon meg mert nincs joga elni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!