Felelőtlenség valakinek úgy magához venni egy kutyát, hogy annak a várható élettartama nagyobb mint a gazdié?
Én csak azt nem értem idős ember miért nem képes elfogadni egy felnőtt vagy idősebb kutyát? Mi ez a kölyök mánia náluk? Ez olyan mintha helyette is inkább kölyköt akárnának, mert az cukibb :D
Kölyköt biztosan nem adnék neki, 4 év feletti, nem nagy mozgásigényű kutyát igen.
Nem azzal van a baj igazából, hogy lehet, hogy a kutya túléli a gazdáját.
Hanem, hogy nem hiszem, hogy egy ennyi idős ember, főleg, ha vannak eü problémái, tudná gondoskodni megfelelően egy kölyökkutyáról.
"Megfelelő" alatt nem azt értem, hogy napi 2* dob neki valami szalámivéget, kenyérhéjat, meg néha eldobja neki a labdát.
Elhiszem, hogy hiányzik neki a kutyája és szeretne valakit szeretni, de egy menhelyről kihozott felnőtt kutya is tudja legalább azt a szeretetet nyújtani, amit egy kiskölyök és vele is kell bőven foglalkozni, szerintem az is bőven elegendő egy idős embernek, egy kölyök szerintem sok lenne.
Figyeljetek már egy kicsit…
-65 éves
-két infarktuson átesett nagyapa
-erős dohányos és iszik is, ráadásul nem a reformkonyha követője
Itt nem CSAK a bácsi, de a KUTYA igényeit is figyelembe kell venni!!!! Senki se mondta, hogy NE LEGYEN KUTYÁJA, hanem hogy ne kölyök legyen!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!