Mennyibe kerülnek átlag TENYÉSZTŐNÉL a kövi fajták: németjuhász, ausztrál juász, husky, tacsi?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 16:12
21/41 A kérdező kommentje:
Igazából nekem az a meglepő, hogy ilyen keveseket mondtok, hogy 200-250.000 körül. Azt hittem, több. Mivel összesen 2 tenyésztőtől van áram 2023-ban, az egyiknél 1500, a másiknál 1600 euró egy kutya, ami pedig kb 600.000 Ft.
2023. ápr. 25. 09:30
22/41 anonim válasza:
De mi magyar árakról beszélgetünk. Magyarországon. Hiába euróval számolsz és váltod át forintra...
23/41 anonim válasza:
De miért ennyire különböző kutyákat valogattal össze?
24/41 anonim válasza:
Fu hat nem tom, en tavaly erdeklodtem tacsko ugyben,3 tenyesztot kerdeztem, kettonel 350 ezer, egynel 500 ezer volt egy kutya.
Szoval szerintem nem a legolcsobb mar, divat fajta :)
25/41 anonim válasza:
19es válaszoló.18as vagyok.Valóban komolyan gondoltam az árat.Minap beszéltem egy tenyésztővel (golden retriever kutyát tenyészt) és nála a kutya 600ezer Ft.A vérvonala és az elért eredmények miatt kerül ennyibe.
26/41 A kérdező kommentje:
#22 én is magyar árakról beszélek, Magyarországon.. de itthon is a legtöbbjó tenyésztő euróban adja meg az árat. Amit írtam, az két magyar tenyésztő hazai ára ausztrál juhászra.
2023. ápr. 25. 13:50
28/41 anonim válasza:
27, igaz milyen drága... Én 50 ezret sem adnék kutyáért nem 500 at
29/41 anonim válasza:
Van ismerősöm aki TENYÉSZTŐTÖL vett kutyát (azért emeltem ki h érts) 75 ezerért vett kutyát WOWWW
ÉS képzeljétek él is virul WOWWE🫣😮😳
30/41 anonim válasza:
LE AKAROM SZOPNI AZ ORRÁTrrttttt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!