Ilyen esetben miért a husky a hibás, ha odakap?
Én is nap mint nap tapasztalom, hogy a kutyák egyszerűen nem reagálnak semmit a másik jelzéseire. Itt a husky nyilvánvalóan közölte, hogy sok lesz és másszon ki az arcából, mégis a másik kutya még meg is nyalta... Nagyon sokszor látom, hogy nagytestű kutya abszolút semmibe veszi a kistestű kutya jelzéseit, aztán amikor a kicsi odakap, akkor jön az "agresszív patkányozás". Miért nem veszik ezek a kutyák a lapot?
Hát, a kontextust meg jól kihagyták...
Ez amúgy ilyen emberi h"lyeség, az a hibás, aki először alkalmaz fizikai erőszakot, mert azt mindenki képes felismerni... Szerintem ez csak így alakult, olyan elvárt viselkedés, mint ahogy az autómatánál kéregetőbe vagy a "zokni/virág" árus nénibe se szurhatod a bökőt, ha a személyes teredbe furakodnak és nem mennek ki onnan a kérésed ellenére, meg felmerül benned a félelem, hogy mindjárt kitépik a tárcát a kezedből és elrohannak vele...
Off, de engem jobban érdekelne, hogy a 3. kutya miért tesz úgy, ahogy és milyen kapcsolatban áll a huskyval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!