Mit kezdjek egy csivavával? Akinek van, mit csinál vele? Hogy gondozod? Hányszor eteted és mivel? Séta hogyan, mennyi? Mivel szeret játszani? Nem fekszel rá éjjel, mikor forgolódsz? Nem fél a magasban, ha felveszed?
Nagyon aranyos kis törpörtyű, de nekem eddig csak nagyobb kutyáim voltak, németjuhász, kuvasz, berni pásztor, német dog fajták voltak a családban.
Nem igazán tudom, hogy mit kezdjek vele, de már elvállaltam.
Gazdi nyakán maradt én meg elhozom pár nap múlva, azért rám akarják bízni, mert értek a kutyákhoz, jól bánok velük, de egy csivava az más, még csak nem is hasonlít egy kutyára, mit csináljak vele? És ha beteg lesz, úgy tudom, beteges fajták? Meg ruha is kell neki hidegben. Nekik egyáltalán mi a hideg?
Este óta olvasok róluk, de nekem nagyon bonyolult kis lényeknek tűnnek.
És ha nem való nekem? Mi lesz, ha nem vagyunk kompatibilisek?
Tapasztalt csivavások vagy egyáltalán kistestű kutyások, segítenétek egy picit, összefoglalni a lényeget, mire kell figyelnem stb? Szeretnék jó gazdija lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!