Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet barmi baja a kutyanak...

Lehet barmi baja a kutyanak ejjel a kennelben?

Figyelt kérdés
Orokbefogadtunk egy kiskutyat (par honapos), aki eddig udvaron elt az ideiglenes befogadojanal, a befogado sajat kutyajaval. Mindkettonek volt szalmaval boritott olja. Ugy alakult, hogy rogton az elso ejszakat anyosomeknal toltjuk, ahol nincs kutyaol, igy a feszerben alszik majd egy boxban. Soha nem volt bezarva, de most muszaj, mert a hazba nem engedik, az udvaron viszont megfagyna. Betettem ot a boxba, rogton sirni kezdett. A szivem szakad meg, fizikailag rosszul vagyok. Annyira rosszul erzem magam lelkileg, hogy bezartam egyedul a kis dragasagot. Tortenhet barmi baja?

2022. dec. 19. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Maximum mivel ilyen pici, szeparációs szorongás alakulhat ki nála, ami elég kellemetlen. De ha beteszel neki pokrócot, játékot, stb, nem lesz semmi baja, csak mivel már nagy hidegek vannak éjszaka, tényleg a megfelelő hőfokról kell gondoskodni. Tehát fizikailag nem lesz baja, mentálisan meg reméljük nem, de ennyitől nem szokott, bár ez a fajtától is függ. Amíg nem mész aludni, vigyél be neki játékot, legyél vele, bele kell szoktatni a boxba, nem lehet csak úgy beb@szni oda. Te se azt sugározd felé, hogy ez rossz, maradj nyugodt, és játssz vele, szeretgesd az este folyamán.
2022. dec. 19. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
15%
Takard be a boxot pokrócokkal, úgy be tudja magának fűteni.
2022. dec. 19. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
A fészer fűtött? Ha n, ott is meg fog fagyni! És igen, baromira nem egészséges, hogy behajítod a boxba a kutyát mindenféle előzetes szoktatás nélkül, majd ott hagyod! Miért kellett a kutya? Ki adott nektek örökbe így kutyát?
2022. dec. 20. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!