A kutyám éjjel, nappal alszik. Egy nap max 10percet van lábon. Miért lehet ez? Szívbeteg és a lábait is műteni kéne, amit a szíve miatt nem lehet. Lehet, hogy ez a gond? Fájnak a lábai?
Kétnaponta pár percig úgy megy mint egy robot, nagyon lassan, darabosan, gondolom ez is a lábai miatt van.
Napi kétszer kap szívgyógyszert és egyszer porcerősítőt.
Próbálok vele játszani, eldobom a kis plüssöket, kétszer visszahozza, majd nem adja oda és nem engedi, hogy elvegyem. Kicsit rágcsálja és ennyi, megint lefekszik. Vettem ilyen jutalomfalatos játékokat, azokkal egyáltalán nem játszik, nincs türelme, vagy nem érdekli.
Már nem is akarok vele játszani, mivel nem akarom, hogy megfájduljon a lába. Így viszont gondolom, hogy nagyon unalmas az élete..
Nagyon szomorú vagyok, hogy így szenved.
Elolvastad amit írtam? Napi max 10percet van lábon. Ez sem egészséges és unalmas lehet neki.
Nem ugráltatom, a lakásban szőnyegen szalad a plüssért. Azt is csak kétszer.
Sokat simogatom, szépen beszélek hozzá és jutalomfalatokat is rendszeresen kap.
Komolyan, kik azok akik az első válaszolót felpontozták? Ők sem értették a kérdést? :D
9 éves
Nyilván az állatorvosnak is mondtam. Azt mondta, hogy játszak vele. Ezzel próbálkozom.
Évek óta ilyen a csivavám, eddig próbálkoztam mindennel.
Nálam jobban kevesen figyelnek oda a kutyusukra és költenek többet rá. Havonta csak a szív gyógyszere, ami 28db, 10ezer és ott a porcerősítő és még a többi.. Félévente visszük teljes kivizsgálásra és vérvételre.
Szóval ismeretlenül nem kéne hülyeségeket tippelgetni.
Haldoklik? Komolyan? -.-"
Ez lelki dolog, vagy a fájdalom.
Mások tapasztalataira, tanácsaira és véleményére vagyok kíváncsi.
A szíve miatt ez neki sok lenne. Főleg amikor más kutyák jönnek, megugatják, vagy közel jönnek szagolgatni.
Sajnos a közelben nincsenek elhagyott helyek.
Köszönöm a hosszú és hasznos válaszod! :)
Az orvos nem írt fel neki vízhajtót. Legközelebb amikor megyünk megkérdezem erről.
Sokat simogatom, beszélek hozzá, ölbe veszem, mellé ülök, vagy fekszem. Csukott ablakhoz mi is megyünk, csak az a baj, hogy magasan vagyunk és nem nagyon lát le, csak előre. Néha le is viszem, pár percet hagyom sétálni, majd ölbe veszem. Ezentúl többet fogom levinni.
Nem kap sok jutalomfalatot, csak gyógyszerek után és piciket. Nincs elhízva.
Kívánom, hogy a kutyusotokkal legyetek boldogok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!