Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idősebb öleb ajándékba?

Idősebb öleb ajándékba?

Figyelt kérdés
Dilemmában vagyok. Van egy 9 éves szobacirkáló kutyusom. Én napi 10-13 órát dolgozom már évek óta és a kutyus egyedül van otthon. Ez neki láthatóan nem jó, ezért arra gondoltam oda ajándékoznám valakinek, aki tud vele úgy foglalkozni ahogy megérdemelné. De ettől meg rossz embernek érzem magam. De közben meg az a gondolat hogy olyan helyen lenne ahol szeretik, társaságban van és jól érzi magát, az jó gondolat.
2023. márc. 8. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Valakit megkérni aki napközben leviszi sétálni legalább,játszik vele?

Vagy kutyanapkozi?

Idős kutyus már nem igazán kell senkinek az a baj. Menhelyek is ezzel küzdenek. Sok a az idősebb kutya.

2023. márc. 8. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy felelős gazdi nem vállal el olyan munkát ami nem fér bele a kutyás életbe,mert a gyereket se adod örökbe a munka miatt.Ebben a korban már kétlem,hogy etikus lenne bárkinek odaadni.
2023. márc. 8. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem tenném ezt, és ezt is javaslom neked is....
2023. márc. 9. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!