Otthoni szőrnyírásra nektek melyik gép vállt be?
Levágni a wishes/kínaiban kapható 4500ft-os géppel is lehet.Láttam már pár szép eredményt vele,de nyílván szembe tűnő az első napokban,hogy nem a legjobb géppel volt nyírva.Hiába mész át rajta többször 'sávos' a szőr,gyakran kell tisztogatni a fejet,kb csak egy adott méretet és fazont tudsz vele nyírni.
Tehát: gyors megoldásnak jó,de 4500/5000-ért megcsinálja neked fodrász karomvágással,fürdetéssel,fül tisztítással együtt.Nem egy nagy összeg.
Moser az amit a fodrászok többsége is használ vagy Oster.Vannak drágább és olcsóbb termékeik.20.000 környékéről kezdődnek az olyan gépek amikhez többféle fej is jó.Moser Rex,Moser 45 :D
Moser 1400 a köztes megoldás 12.000 körül van.Erős kis gép,de ez is csak kifejezetten hobbira jó.
2 szabály van.
1.: Nincs olyan, hogy elég erős gép!!! Mindig a legerősebbet vedd!
2.: Nézz utána, hogy kapni-e hozzá csere fejet vagy csere pengét, és ha igen, akkor vegyél 3-4 tartalékot!
8-ad annyiba kerül, mint a Moser márkájúak, de 2x olyan erős. Puli szőrét is úgy vágja, mint a vajat.
És van is vele tapasztalat?
Elég neve nincs maga a cucc is és az oldalak is ahol árulják (összesen 3 oldal azok is elég szedett-vetettek).
Se videó róla,se információk,se semmi..
Ha már kiadok valamire 12 ezer forintot az jó lenne ha nem valami fantom eszköz lenne.
Amúgy nem olyan kicsi cég, vannak fent youtubeon is videók, csak a honlapjuk néz ki kicsit "igénytelennek"
Ha a termék legalább fele olyan teljesítményű lesz mint amit írtak, már örülni fogok.
Ugyan ennyiért én szerintem inkább megveszem a Moser 1400-at.
Lehet hogy a másik gép is jó,de ezzel van tapasztalata másoknak is.Inkább nem kockáztatok mert nekem 2-3 havonta kell nyírni. :D
Sok sikert a nyíróhoz! :)
#4 vagyok, nem csak az én 3 bundás kutyámnak van ilyen, hanem mint mondtam pulis ismerősnek is, 3 pulija van nyáron mindig lenyírja velük, úgy viszi, mint a vajat. Nem véletlen van a birkanyírók között, nagyon erős gép.
Nem a divatot kell nézni, hanem a teljesítményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!