Szóljak hozzá kamerán vagy csak roszabb?
Sajnos egy ideig külföldre kellett jönnöm, így anyum vigyáz a kutyámra. Ő sokat dolgozik ezért napközben egyedül van szegény… néha a kamerán át figyelem és ilyenkor elkezd szomorúan vonyítani, egyedül érzi magát :((
Jó ötlet lenne hogy ilyenkor szoljak hozza a kamerán át és nyugtatgassam? Érezze hogy nincs egyedül? Párom szerint ezzel csak bolonditanám és nem tenne jót.
Mit gondoltok?
Hát volt, amikor én is későig dolgoztam, így egyedül volt napközben.. de reggel és este mindig foglalkoztam vele. Szerintem most a hiányom is közrejátszik, hogy nem làtott kèt hete.
Szóval nem tudom jó ötlet e néha szólni hozzá vagy csak össze zavarom és rosszabb?
Szerintem csak rosszabb lenne ha hozzá szólnál.
Keresné hol vagy sokkal izgatottabb lenne.
Az en kutyam is hajlamos szorongani, ha egyedul van. Amikor elindulok otthonrol, nemhogy nem szolhatok hozza, hanem ra se nezhetek, kulonben azonnal elkezd sirni. De ha szepen csendben kisetalok, nincs semmi baj.
Ebbol kiindulva ha napkozben meg kameran keresztul piszkalnam, az tragedia lenne :D
Fokozatosan kellett volna hozzászoktatni az egyedülléthez.
Még talán el kelet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!