Lett a metróban, ahol nincs ellenőr hogyan szóljak, hogy kutyával felmennék az álló mozgólépcsőn?
Ezen én is időnként elgondolkozok, bár nem járok kutyával a metrón. Azt tudom, hogy gyerekként amikor sulis osztállyal metróztunk, akkor sportot űztünk abból, hogy az álló lépcsőn menjünk fel. Felnőttként is volt amikor inkább azon mentem, hogy mozogjak. Akkor soha senki nem szólt. Nem hiszem, hogy ha 'jogosan' használod (elvégre kutyával nem tudsz a működőn menni) akkor bárki komolyan kötözködne. Ha meg igen, tőle megkérdezed a fenti kérdést, vagyis hogy kinek kellett volna szólnod.
Olyan nagyon ritkán van, hogy mindegyik működik. Csak a nagyon csúcsforgalomban. Azt meg amúgy is elkerüli az ember kutyával.
Én azt olvastam,hogy több kutyás inkább villamost,bkv buszokat választ metrózás helyett és lehet több idő vagy komplikáltabb,de biztonságosabb.
Szívózni nem fognak veled,mert tudják,hogy egy 60 kg-os kutyát nem fogsz emelgetni.
Hány kg a kutyád amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!