Van-e olyan, hogy állateledel minőség ellenőr?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 21:32
1/10 anonim válasza:
Ahol gyártják a tápokat, ott biztosan van.
2/10 anonim válasza:
Tuti van. én arra ennék kíváncsi, ha már itt tartunk, hogy ő kóstol-e
3/10 A kérdező kommentje:
engem is pont ez érdekelne :)
2014. jún. 3. 21:45
4/10 anonim válasza:
Kétlem :))
Beviszi a laborba a mintát, és szépen kielemzik.
5/10 anonim válasza:
ez sajnálatos...pedig ha van hónaljszagszagoló, kéne kutyatápízellenőr is...
6/10 anonim válasza:
Anno, mikor árultam a kutyakajákat, jó pár vevőm annak alapján vett tápot, hogy neki mennyire ízlett :))
7/10 A kérdező kommentje:
és valaki ezért kapja a fizetését? :D
2014. jún. 3. 22:08
8/10 anonim válasza:
Én minden tápba belekóstoltam, amit ettek a kutyák, az számít? :D Csak a szárazba, a konzervre semmivel nem lehetne rávenni... Egész jók, nálam eddig a Hill's vezet :D
9/10 anonim válasza:
Akkor majd nyomtatok neked oklevelet ha megkapod a könyvemet az emberi hülyeségről :)
Amúgy én is megkóstolom ha új kaja jön. A kutyakaják szerintem borzalmasak, a cicakaja egészen vállalható
10/10 anonim válasza:
A Hills olyan,mint a kukorica chips,nekem nem ízlett.Kutyának sem,beteg lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!