Kölyök kutyám (11 hetes) fadarabot evett (2 db kb 1,5 cmes fadarabot)… Egy pillanatra nem figyeltem oda..tudom most jönnek az okoskodók, akik mintagazdik és a nap 24 órájában figyelik a kutyájukat.. Lehet valami baja? Szóljak dokinak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 19:03
1/15 anonim válasza:
Csak egy kérdés: szerinted melyik az erősebb a fa vagy a gyomorsav?
2/15 anonim válasza:
A kérdésed oké is lenne. Az hogy előre hisztériázol, hogy jujuj, a mintagazdik majd leoltanak, szánalmas.
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baj. Észrevettél rajta valami furát?
4/15 A kérdező kommentje:
Egy órája ette meg, egyelőre semmit
2022. ápr. 8. 19:53
5/15 A kérdező kommentje:
Figyelem a kakiját, meg a viselkedését.
Remélem nem lesz gond.
Köszi a választ
2022. ápr. 8. 19:53
6/15 anonim válasza:
igen, mindenképp figyeld a KAKIJÁT!
Mondjuk ha valami baja lesz akkor azt nem a KAKIJÁN fog látszani.
7/15 anonim válasza:
Nem mindegy mekkora a kutya. Kis yorki kölyök evett meg 1,5 centit vagy bernáthegyi? Az utóbbin simán keresztülmegy.
8/15 A kérdező kommentje:
11 hetes labrador kölyök.
2022. ápr. 8. 21:18
9/15 anonim válasza:
Ne viccelj már, másfél centis fadarabokat simán megemészt egy 11 hetes kutya, pláne, hogy nem kistestű. Ennyire ne parázd már túl! Fogzik, vagy fogzani fog a közeljövőben, ennél jóval durvább és veszélyesebb dolgokat akar majd megrágni, megenni.
10/15 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó válaszoló, túlságosan féltem ezt a kiskutyát mindentől…
2022. ápr. 8. 21:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!